Dagmar Havlová: Holky z porcelánu jí nastartovaly kariéru

18.05.2024 14:20 Laskavá romantická komedie z neromantického prostředí skladu jedné české porcelánky, ve které se prolínají osudy žen toužících po lásce, úspěchu a obdivu.

Proč vzít mazlíčka na psí den

18.05.2024 08:40 Chcete zažít skvělou akci plnou zábavy společně se svými čtyřnohými mazlíčky? Přijďte strávit středeční odpoledne 22. května do Radlické kulturní sportovny na Praze 5 a vašeho čtyřnohého parťáka vemPatříte k milovníkům psů a koček? Pak se máte v květnu na co těšit! Dopřejte svým mazlíčkům parádní odpoledne plné zábavy i dobrot, na které jen tak nezapomenou.te rozhodně s sebou! Vstupné je zdarma.

Fanoušci MHD se mohou vydat na Letnou v Praze na autobusový den

18.05.2024 08:40 Fanoušci autobusů městské hromadné dopravy se mohou dnes od 10:00 do 17:00 vydat na Letenskou pláň v Praze, kde se uskuteční sedmý ročník Autobusového dne pražské integrované dopravy . K vidění a prohlédnutí budou autobusy i trolejbusy a organizátoři připravili i jízdy historickými vozy. ČTK to řekl Filip Drápal, mluvčí organizace Ropid, která plánuje pražskou MHD.

Kapela Adovany dobývá zahraniční i česká pódia

17.05.2024 23:40 Pětičlenná česká kapela kombinující rock, pop, funky a indie, to je Adovany! V minulosti hudebníci vystupovali jako předskokani Chinaski či Kosheen, aktuálně pracují na novém albu a chystají se koncertovat na tuzemských festivalech.

Zelenskyj podepsal zákon umožňující mobilizovat až 20.000 vězňů

17.05.2024 23:40 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj podepsal zákon, který umožňuje některým odsouzeným vstoupit do ozbrojených sil a bojovat proti ruským invazním silám. Ukrajinská armáda by tímto způsobem mohla mobilizovat 10.000 až 20.000 vězňů. Informovala o tom dnes agentura Reuters s odkazem na databázi ukrajinského parlamentu.

Nejlépe funguje screening, na který se lidé nemusí objednat, ukazují data

17.05.2024 23:40 Největší podíl cílové populace se účastní screeningu rakoviny děložního hrdla, který je součástí preventivní prohlídky u gynekologů. Lékaři vyšetří 80 procent žen. U méně úspěšných screeningových programů je nutné, aby se pacient sám objednal ke specialistovi. Vyplývá to z dat, která dnes na tiskové konferenci prezentovalo ministerstvo zdravotnictví.

Stát nabízí k prodeji zámek Štiřín nedaleko Prahy, minimální cena je 3,3 mld. Kč

17.05.2024 23:40 Stát nabízí k prodeji areál zámku Štiřín nedaleko Prahy, minimální cena je 3,3 miliardy korun. Oznámil to dnes v tiskové zprávě Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových , podle kterého je cena Štiřína dosud nejvyšší vyhlášenou minimální cenou prodávaného majetku za dobu fungování úřadu. Prodej se uskuteční formou elektronické aukce, která začne 11. září ve 12:00 a skončí 13. září rovněž v poledne.

Fico podstoupil po atentátu další operaci, vývoj zdravotního stavu je nejistý

17.05.2024 23:40 Dva dny poté, co útočník z bezprostřední blízkosti několikrát postřelil předsedu slovenské vlády Roberta Fica, zůstává výhled premiérova zdravotního stavu nejistý. Podle ředitelky nemocnice v Banské Bystrici, kde je Fico hospitalizován, mu dnes lékaři odstranili tkáň odumřelou v důsledku střelného poranění a pacient je nadále ve velmi vážném, byť stabilizovaném stavu.

Izraelská armáda v Pásmu Gazy našla těla tří rukojmích, včetně Shani Loukové

17.05.2024 23:40 Izraelská armáda při noční operaci našla těla tří rukojmích unesených palestinskými ozbrojenci z hudebního festivalu v Izraeli 7. října loňského roku. Je mezi nimi také izraelsko-německá žena Shani Louková, uvedla dnes armáda. Na videu, které obletělo svět bezprostředně po teroristickém útoku a na němž byla Louková polonahá s vykroucenýma nohama naložená na korbě pick-upu, ji tehdy rozeznala vlastní matka.

Protest zemědělců příští týden nebude, organizátoři ho posunuli na 4. června

17.05.2024 23:40 Čeští zemědělci odložili protest, který se měl konat příští týden ve středu v Praze. Chtějí tak uklidnit situaci a snížit riziko, že by se při protestu mohlo něco stát, řekl dnes ČTK prezident Agrární komory Jan Doležal.

Návštěvníkům se od soboty otevře obnovená Hrabalova chata v Kersku

17.05.2024 23:40 Návštěvníkům se od soboty otevře obnovená Hrabalova chata v Kersku na Nymbursku. Po rekonstrukci se vrátila do podoby z 80. let, kdy Hrabal v chatě pobýval. Část expozice tvoří původní vybavení ze sbírek Polabského muzea, například spisovatelův psací stroj, zrcadlo nebo malovaná skříň. K autentickému dojmu přispěly také dobové předměty, které Středočeský kraj získal od dárců.

Celebrity za katedrou. Kdo učil na DAMU?

17.05.2024 18:20 Příležitost vyučovat na přísně výběrové škole ty nejtalentovanější budoucí herce a předávat další generaci to nejlepší ze sebe nedostane jen tak někdo. Komu ze známých českých herců se to podařilo a měl tu čest své zkušenosti předat studentům pražské DAMU?

Rusko nedisponuje dostatkem vojáků pro průlom u Charkova, řekl vrchní velitel NATO v Evropě

17.05.2024 14:00 Ruská armáda nedisponuje dostatečným počtem vojáků k dosažení strategického průlomu v oblasti Charkova na severovýchodě Ukrajiny. Podle agentury Reuters to dnes prohlásil americký generál Christopher Cavoli, který je vrchním velitelem sil Severoatlantické aliance v Evropě, po jednání šéfů generálních štábů členských zemí NATO v Bruselu. Ukrajinské síly podle něj udrží v regionu své pozice.

Ve Stockholmu se střílelo nedaleko izraelské ambasády, policie uzavřela okolí a zadržela několik lid

17.05.2024 14:00 Policejní hlídka ve Stockholmu v noci na dnešek kolem 02:00 slyšela nedaleko izraelské ambasády zvuky, které vyhodnotila jako střelbu. Policie uzavřela rozsáhlou oblast a zadržela několik lidí, píše s odkazem na policejní vyjádření zpravodajský server Aftonbladet.

Mládě orangutana v pražské zoo je sameček, jméno bude vybráno z návrhů veřejnosti

17.05.2024 14:00 Mládě orangutana sumaterského, které se v pražské zoologické zahradě narodilo na začátku května, je sameček. Potvrdily to genetické testy, oznámila dnes zoo v tiskové zprávě. Lidé mohou ode dneška navrhovat jméno pro malého orangutana a zahrada ho zveřejní v den měsíčních narozenin mláděte, tedy v neděli 2. června.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.