Novinka od Xiaomi pro precizní úklid domácnosti: Co všechno umí?

31.03.2024 16:40 Xiaomi rozšiřuje své portfolio produktů do domácnosti V Číně uvedlo podlahový čistič se zajímavými funkcemi Dokáže například sterilizovat kohoutkovou vodu elektrolýzou Xiaomi má bohatou zkušenost s vyráběním produktů pro úklid v domácnosti. V jeho portfoliu nalezneme hned několik robotických i tyčových vysavačů nebo například kompaktní ruční vysavač s HEPA filtrem, který se podobá plastové lahvi Celý článek si můžete přečíst na Novinka od Xiaomi pro precizní úklid domácnosti: Co všechno umí?

Redmi Note 13 Pro+ 5G v nové barvě míří do Česka! Líbí se?

31.03.2024 16:40 Xiaomi představilo řadu Redmi Note 13 na začátku roku Nejvybavenějším zástupcem je Redmi Note 13 Pro+ 5G Výrobce přichází s exkluzivní stříbrnou verzí Xiaomi už v letošním roce stihlo představit celou řadu mobilních telefonů. Řada Redmi Note 13 je nejpočetnější, má rovnou pět členů a dokáže pokrýt potřeby řady zákazníků. Cenově a výbavou úplně jinde Celý článek si můžete přečíst na Redmi Note 13 Pro+ 5G v nové barvě míří do Česka! Líbí se?

Zklamaní pro hráče. Snímková frekvence nepůjde tak snadno změnit

31.03.2024 16:40 Dnešní displeje využívají snímkovou frekvenci až 144 Hz Mnoho her pro Android je ale uzamčeno na snímkové frekvenci 60 Hz Vypadalo to, že Android 15 umožní toto nastavení přepsat, zázrak se ale nekoná Před nedávnem proběhly internetem zprávy o tom, že Android 15 obsahuje nastavení, které umožní přepsat snímkovou frekvenci u her. Byla by to Celý článek si můžete přečíst na Zklamaní pro hráče. Snímková frekvence nepůjde tak snadno změnit

Máme smůlu! Elektromobil Xiaomi SU7 se nebude prodávat mimo Čínu

31.03.2024 16:40 Čínská společnost Xiaomi spustila předobjednávky svého prvního elektrického auta Model SU7 je k dispozici ve třech různých variantách, cena začíná pod 700 tisící korunami Zájemci o koupi z dalších koutů světa mají smůlu, nebo minimálně prozatím Xiaomi se do hlav evropských spotřebitelů zapsalo především jako výrobce mobilních telefonů, chytrých hodinek a fitness trackerů nebo cenově Celý článek si můžete přečíst na Máme smůlu! Elektromobil Xiaomi SU7 se nebude prodávat mimo Čínu

Do Česka míří nový Honor, ale žádná hvězda to není. Čím umí zaujmout?

31.03.2024 08:53 Honor zničehonic oznámil nový model 90 Smart Dle našich zjištění se dřív či později dostane i do Česka Bohužel nemá zrovna moderní čip, ale třeba si vás dovede získat jinak Loni v červenci se na tuzemský trh dostal model Honor 90, který lákal na 200Mpx fotoaparát a zajímavý design. Neméně nápadně vypadá také nový Honor Celý článek si můžete přečíst na Do Česka míří nový Honor, ale žádná hvězda to není. Čím umí zaujmout?

Snadná péče o zuby: Ústní sprcha Xiaomi překvapí výdrží, cenou i čtyřmi režimy

31.03.2024 08:53 Xiaomi vydalo další zajímavý produkt do domácnosti Ústní sprcha Mijia vydrží až 100 dní a nestojí mnoho K dispozici je ve třech pěkných barevných variantách Péči o ústa a zuby může na vyšší úroveň povznést například ústní sprcha. Jednu takovou nyní představilo Xiaomi, které sice známe především pro jeho chytré telefony nebo hodinky, ale věřte, Celý článek si můžete přečíst na Snadná péče o zuby: Ústní sprcha Xiaomi překvapí výdrží, cenou i čtyřmi režimy

Tento holicí strojek Xiaomi nestojí mnoho, vejde se vám do kapsy a nabijete ho z powerbanky!

31.03.2024 01:33 Xiaomi neustále chrlí nové a nové produkty Nyní v domovské Číně uvedlo kompaktní holicí strojek Vejde se vám do kapsy, dá se nabíjet z powerbanky a vydrží 60 minut Začínám mít pocit, že už pomalu není den, kdy by Xiaomi neuvedlo na trh nový produkt. Ať už jde o chytrý telefon, tablet, hodinky, sluchátka, zařízení Celý článek si můžete přečíst na Tento holicí strojek Xiaomi nestojí mnoho, vejde se vám do kapsy a nabijete ho z powerbanky!

EMUI 14 od Huawei přichází! Jaký Android je uvnitř?

31.03.2024 01:33 Po velmi dlouhém čekání přichází uživatelské rozhraní EMUI 14 Testovací verze je dostupná pro řadu telefonů Huawei Google aplikace nečekejte, na ty si počkáme Huawei ve světě mobilních telefonů už dávno nebojuje o přežití, jeho prodeje výrazným způsobem rostou. Má to ale drobný háček, extrémně úspěšný je výrobce pouze v domovské Číně, kde se například Celý článek si můžete přečíst na EMUI 14 od Huawei přichází! Jaký Android je uvnitř?

Android Auto 11.6 je tady a už se rozšiřuje ke všem uživatelům

31.03.2024 01:33 O službu Android Auto se pomocí updatů neustále pečuje K uživatelům se nyní dostává stabilní verze 11.6 Některým prý pomohla vyřešit problémy s přehříváním Vývojáři z Googlu neustále vyvíjí novinky pro své aplikace a tentokrát se nové verze dočkává nástroj Android Auto, který umožňuje zrcadlení mnohých funkcí z chytrého telefonu na displej vašeho automobilu. Zatímco Celý článek si můžete přečíst na Android Auto 11.6 je tady a už se rozšiřuje ke všem uživatelům

Známe specifikace a datum premiéry řady Huawei P70!

30.03.2024 17:50 Už příští týden má společnost Huawei představit první vlajkové lodě roku 2024 Řada Huawei P70 hodně napoví, kam se výrobce dokázal v posledním roce posunout Očekáváme špičkový fotoaparát, potěší návrat 5G, absence Google aplikací ale bude bolet Od premiéry řady Huawei P70 nás údajně dělí už jen několik málo dní, proběhnout má už 2. dubna Celý článek si můžete přečíst na Známe specifikace a datum premiéry řady Huawei P70!

Proč koupit Google Pixel 8? Existují dva nové důvody, které vás možná přesvědčí

30.03.2024 17:50 Google Pixel 8 patří k nejzajímavějším mobilním telefonům na trhu Za rozumnou cenu nabízí špičkový fotoaparát a skvělou podporu Ukážeme vám dva nové důvody, proč tomuto stroji dát šanci V poslední době se stále častěji mluví o budoucí řadě Pixel 9, úniky přichází každý týden. Zapomínat ale nesmíme ani na současné modely Pixel 8 a Celý článek si můžete přečíst na Proč koupit Google Pixel 8? Existují dva nové důvody, které vás možná přesvědčí

Velká změna: Brzy se představí Motorola Edge 50 Ultra s periskopickým teleobjektivem!

30.03.2024 17:50 Motorola Edge 50 Ultra bude novou vlajkovou lodí Přinese tři 50Mpx fotoaparáty, včetně periskopického teleobjektivu Vyjde už za pár dní ve třech hezkých barevných variantách Motorola se chystá začátkem příštího měsíce osvěžit své portfolio smartphonů střední, vyšší střední a vlajkové třídy o nové modely. Dříve jsme vás na základě úniků informovali o modelech Edge 50 Celý článek si můžete přečíst na Velká změna: Brzy se představí Motorola Edge 50 Ultra s periskopickým teleobjektivem!

Honor Band 9 má velký displej a 14denní výdrž. Vyjde i v Česku!

30.03.2024 11:00 Nedávno uvedený náramek Honor Band 9 míří na globální trhy Podle našich zjištění se dostane také na tuzemský trh Nabízí slušnou výdrž i velký AMOLED displej se 60Hz frekvencí Čínská společnost Honor po vzoru svých konkurentů před nedávnem uvedla nový chytrý náramek Band 9. Zatímco zprvu byl k dispozici pouze na domácím trhu, nyní by Celý článek si můžete přečíst na Honor Band 9 má velký displej a 14denní výdrž. Vyjde i v Česku!

Jak fotit mobilem? #2: Expozice

30.03.2024 11:00 Fotografie by měla být nejen ostrá, ale i správně exponovaná Stíny i světlé oblasti by měly pokud možno obsahovat kresbu Automatika někdy potřebuje pomoct a já vám ukážu, jak na to Minule jsme si v seriálu Jak fotit mobilem povídali o tom, jak zařídit, aby byla fotka ostrá. Dnes se podíváme na expozici. Expozice Přesně řečeno, Celý článek si můžete přečíst na Jak fotit mobilem? #2: Expozice

Koupil jsem Chromebook za pár stovek, jak to dopadlo?

30.03.2024 11:00 Chromebooky na našem trhu zatím určitě nepatří mezi bestsellery. Možná právě proto lze tato zařízení sehnat z druhé ruky prakticky za hubičku. Kde je ale hranice mezi skvělou koupí a přeprodejem elektroodpadu? Mezi velké výhody operačního systému ChromeOS od Googlu patří bezesporu jeho nízká hardwarová náročnost. Jak slabý hardware ale doopravdy stačí na to, aby Celý článek si můžete přečíst na Koupil jsem Chromebook za pár stovek, jak to dopadlo?

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.