Ukazoval s Černochovou „zákaz Slovákům“, teď se Naď chlubí národním dresem. Lidé mu napsali své

17.05.2024 08:11 „Fotit se s cedulkou ‚Slovákům vstup zakázán‘ a potom se předvádět ve slovenském dresu může jen čistý k***t.“ I takovýto názor jsme našli na sociálních sítích poté, co se exministr obrany a poradce české ministryně obrany Jany Černochové Jaroslav Naď nechal vyfotit v dresu Slovenska. Ona tomu totiž předcházela jiná fotografie, která část slovenské společnosti rozpálila doruda.

Zbraně z Indie. Do Česka. Ve španělském přístavu

17.05.2024 08:11 Španělská vládní levice chce v přístavu zablokovat nákladní loď Borkum převážející zbraně z Indie. Levicová aliance Sumar upozorňuje, že loď převáží zbraně, které dostane Izrael. Tamní ministerstvo tvrdí, že vojenský náklad ale míří do České republiky, uvádí zahraniční média.

ÚOHS: Úvodní slovo předsedy úřadu Petra Mlsny na Májové konferenci 2024

17.05.2024 08:11 Úvodní slovo předsedy Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Petra Mlsny na Májové konferenci 2024.

Kobza : Prezident chcimírem? Podle mne ani náhodou

17.05.2024 08:11 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům prezidenta Pavla o míru na Ukrajině.

Exner : Atentát na Fica. Rusko. Výcvik ruských Specnaz, ten se nezapomíná

17.05.2024 08:11 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k atentátu na Roberta Fica.

Ministr Kupka: Budova našeho ministerstva se v sobotu otevře veřejnosti

17.05.2024 08:11 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k otevřeným dveřím na Ministerstvu dopravy.

Okamura : Evropská unie nadále energeticky dusí Českou republiku

17.05.2024 03:00 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenám energií.

Fico měl několikaminutový rozhovor s Pellegrinim

17.05.2024 03:00 Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je i den po atentátu v Handlové stále vážný. O další operaci, která by ho čekala, místopředseda vlády a ministr obrany Robert Kaliňák neví. Fico už má za sebou několikaminutový rozhovor s prezidentem Pellegrinim .

Střelba. „Proč policista utíká pryč?“ Atentát na Fica. Lidé našli na videozáznamu

16.05.2024 22:40 Slovenský premiér Robert Fico byl včera postřelen, když po výjezdním zasedání vlády vyšel mezi lidi. Jeho stav je velmi vážný, stále není mimo ohrožení života. Juraj Cintula, 71letý muž z jihu Slovenska, jenž je z útoku na slovenského předsedu vlády podezřelý, podle televize Markíza řekl, že je hrdý na to, co udělal. Nyní je zadržován v Nitře. Jak to při střelbě vypadalo na místě, okomentoval novinář Tomáš Bella.

Plán vlády pro boj s dezinformacemi. „Veřejnost se vše dozví v rámci dnů.“ Nový ministr Ženíšek už n

16.05.2024 22:40 Věda má nového ministra. Prezident republiky dnes jmenoval členem Fialovy vlády Marka Ženíška. Od nového ministra požaduje hlava státu i boj s dezinformacemi. Právě tomuto tématu se ministr mimo jiné věnoval v pořadu Interview ČT24. Okomentoval také zahraniční záležitosti, jako je atentát na slovenského premiéra.

Že si za to může Fico sám? Konečná se zhrozila nad příspěvky „stoupenců“ Fialy

16.05.2024 22:40 „Naprosto odmítám tezi, která se začala objevovat na sítích, že si za to vlastně pan premiér Fico může sám,“ říká ke střelbě na slovenského premiéra europoslankyně a předsedkyně KSČM Kateřina Konečná. Mluví o tom, co o Ficovi psala některá média, a zmiňuje i české politiky a „stoupence Fialovy vlády“. Dostala se i k výsledkům nedávného průzkumu, který přiřkl STAČILO! přes třináct procent. Ohledně Zdeňka Jandejska pak nechybí vzkaz pro europoslankyni Vrecionovou. „Odbornice na slovo vzatá. Kozel zahradníkem,“ zaznělo.

Policie ČR: Policejní kynologové obsadili přední příčky na MČR IGP

16.05.2024 22:40 Svým umístěním si zajistili postup na mistrovství světa!

Ministr Válek: Zdraví nevzniká v nemocnici

16.05.2024 22:40 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotní prevenci.

Nahá „umělkyně“ se hájí: Děti nahota nezajímala. Hrabaly se v hlíně

16.05.2024 22:40 Nahota patří k umění už od dob věstonické Venuše. Zatímco sochy a obrazy obdivujeme běžně, výstava naživo mnohdy vyvolává pohoršení. To u části veřejnosti vyvolala taky umělkyně a pedagožka Kateřina Olivová, která během akce Akademie výtvarných umění v Praze vystoupila nahá v přítomnosti dětí. S tématem sexuality a tělesnosti však pracuje řadu let. Jaká tabu chce tvorbou otevírat? O tom mluvila v pořadu DVTV.cz.

Moravané: Už z děr vylézají ti, co rozdmýchávali nenávist vedoucí k atentátu

16.05.2024 22:40 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k atentátu na Roberta Fica.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.