Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

02.05.2024 22:31 Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se po mnoha desetiletích objevil také záškrt. Epidemiolog a vakcinolog Jiří Beran v rozhovoru pro Rádio Universum řekl, že je chybou, že z řady důvodů se migranti nepodrobili jednoduchému zdravotnímu testu na infekční choroby. Dnešní představitelé se podle něj svým způsobem snaží bagatelizovat to, že to může znamenat zdroj závažných infekcí.

Udělej si menšinovou vládu, my tě podpoříme, ale... Josef Skála vyslal předvolební vzkaz

02.05.2024 22:31 Na oslavě 1. máje v České Lípě vystoupil mimo jiné také představitel konzervativního křídla strany KSČM, někdejší kandidát na prezidenta Josef Skála. „My všichni víme, že to jde od deseti k pěti, že se hroutí čím dál tím víc věcí, které jsme dávno považovali za samozřejmost. A běhají kolem vás různí političtí šejdíři a snaží se vám namluvit, že stačí vyměnit pár tváří, tu a tam nějaký paragraf a zase bude hej," poznamenal mimo jiné Skála.

Český statistický úřad: V březnu byla očištěná míra nezaměstnanosti 3,0 %

02.05.2024 22:31 Podíl zaměstnaných k celé populaci 15–64letých dosáhl v březnu 74,6%. Oproti březnu 2023 se snížil o 1,2 procentního bodu. Míra zaměstnanosti mužů činila 80,5 %, u žen 68,4 %. Míra zaměstnanosti osob ve věku 15–29 let činila 41,5 %, u 30–49 let 83,0 %, u 50–64letých 81,1 %.

Ministr Jurečka: Poslance Havlíčka je mi líto

02.05.2024 22:31 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům poslance Karla Havlíčka , že po vyhraných volbách zruší Fialovu důchodovou reformu.

Politika se dostala do tajných služeb. BIS se musí reformovat, varuje expert

02.05.2024 22:31 Lidé z pětikoalice nám lžou, jsou velmi nebezpeční. Ani české tajné služby už nejsou apolitické, je třeba je reformovat, aby sloužily nám všem, uvedl v pořadu Aby bylo jasno bezpečnostní expert a kandidát do Evropského parlamentu na koaliční kandidátce SPD–Trikolora David Bohbot. Jestli nezačneme brzy bojovat za naši zemi a nepřijdou-li změny, ztratíme identitu a přestaneme existovat.

Polčák : Zvyšování kvality života ve venkovských regionech. Digitalizace, robotizace

02.05.2024 22:31 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vylidňování vesnic.

Jihočeský kraj: Víza zavádět nebudeme, je to fáma

02.05.2024 22:31 Zavedení vízové povinnosti pro vstup do jižních Čech je fáma. Tato spekulace se objevila v souvislosti s dalším neoficiálně diskutovaným tématem, totiž vyhlášením nezávislosti Jihočeského kraje.

Premiér Fiala: ANO. Nemají žádný plán, nemají žádné návrhy, nechtějí žádné řešení

02.05.2024 22:31 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům poslance Karla Havlíčka , že po vyhraných volbách zruší Fialovu důchodovou reformu.

Přišlo WhatsAppem? Ne. Registrováno na ODS, podepsáno. Špína na ANO. Fiala nezametl stopy

02.05.2024 22:31 Velmi emotivně vystoupila na dnešním brífinku šéfka poslaneckého klubu hnutí ANO Alena Schillerová. Rozhorlila ji kampaň před volbami do Evropského parlamentu, kterou vede hnutí Spolu. Tedy spíše antikampaň. Uskupení Spolu totiž na sociálních sítích sdílí parodii billboardu hnutí ANO, na němž jsou šéf ANO Andrej Babiš a lídryně kandidátky Klára Dostálová. Místo české mají na tváři ruskou vlajku a pozměněné heslo hlásá: Rusko, pro tebe všecko. Premiér Petr Fiala antikampaň hájí.

Okamura : Ukrajinci odmítají bojovat za svoji vlast

02.05.2024 22:31 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k mobilizaci na Ukrajině.

Šest rodáků. TV Brno 1 odvysílá příběh dvacátého století

02.05.2024 22:31 Největší regionální televize na jižní Moravě TV BRNO 1 nabídne jako jediná regionální televize sedmidílný dokumentární seriál Narozeni 1918 – viděno šesti.

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

02.05.2024 17:13 Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské demokraty starostou v Řeporyjích se pustil na tenký led, který pod ním může prasknout. Napsal, že dcera Felixe Slováčka Anička, která se léčí s rakovinou, zemře a nemá už žádnou šanci. Část ODS je šokována, zazněly výzvy k Novotného vyloučení i omluva rodině hudebníka Slováčka.

„Hlad bude. Diktatura bude. Bohužel.“ Další, další věci, co Fiala nevidí

02.05.2024 17:13 VIDLÁKŮV TÝDEN Tržby v maloobchodu klesají či stagnují, žádné zlevnění se nekoná, konstatuje moravský zemědělec a bloger Daniel Sterzik zvaný Vidlák. Fiala a jeho vláda dle něj také nevidí, že antibabiš a nálepkování Ruskem nefunguje. Sterzik říká, že rozhodně nesní o „změně systému“. „Bohužel ale také konstatuji, že pokud to půjde dál stejným způsobem jako doteď, tak se nějaké diktatury prostě dočkáme, protože se dočkáme i toho hladu,“ dodává však.

„Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

02.05.2024 17:13 Co říkají lidé o vakcinaci? Jedná se o zločiny na lidskosti? Kdo vyvolal covid? Kdo z toho udělal celosvětovou kauzu? Jak probíhá reflexe v ČR? Jaká jsou podezření po vakcinaci? Jak nechtějí hovořit o rizicích? Rozhovor pro Inovaci republiky poskytla bývalá senátorka Alena Dernerová.

Šmarda, Zaorálek, Dienstbier a celá tato parta. Protibabišovaský projekt řízený Bartou. Májová kanon

02.05.2024 17:13 „Víte, já už jsem od nich slyšela i to, že jsem mastodont, ale malý mastodont. Za to jsem samozřejmě panu Šmardovi poděkovala, protože jsem asi zhubla. Nicméně razíme systém, kdy bojujeme programem,“ zasmála se spoluzakladatelka České suverenity sociální demokracie Jana Volfová ohledně Socdem. Její stranický kolega Jiří Parobek byl mnohem tvrdší.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.