Host Dne na Moravě: Bonus k úternímu mezinárodnímu vysílání ze Skalice: profesorka Eva Blahová o svý

02.05.2024 18:11 

Alex a host: Fotbalové Slavii jsem složil hymnu, kterou hrají už 30 let, těší hudebníka Karla Vágner

02.05.2024 18:11 Hudebník, který složil spoustu hitů, kdysi uvažoval, že muziku dělat nebude. Stálo za tím jedno neštěstí.

Výlety: Dýmky a Proseč patří k sobě. Výrobní postupy přibližuje Muzeum dýmek se stovkami exponátů

02.05.2024 13:00 Proseč se může pochlubit velmi dlouhou tradicí výroby dýmek. Malé městečko na Chrudimsku je dnes jediným místem v Česku, kde se elegantní kuřácké nástroje průmyslově vyrábějí. Vše se o nich dozvíte v místním Muzeu dýmek.

Regiodokument: Na cestě z Mojžíře: dokument o Romech, kteří si jdou za svými sny

01.05.2024 17:40 Juraj, Míša a Nikolas jsou mladí Romové, kteří žijí na ústeckém sídlišti Mojžíř. Stereotypní představy o Romkách a Romech přitom nenaplňují. Díky svým rodičům, vůli a motivaci studují – nejstarší Juraj a prostřední Míša vysokou školu a nejmladší Nikolas chodí na střední. Všichni tři mají ambice, které by jim kde kdo mohl závidět. Dokument Kateřiny Hrochové Na cestě z Mojžíře ukazuje, jak pomocí vzdělání prolomit stigma zvané vyloučená lokalita.

Alex a host: Nevěru často způsobují dlouhodobé krize. V párové terapii se snažíme odhalit příčiny, ř

01.05.2024 17:40 Pavel Rataj je psycholog a párový terapeut, který doprovází partnerské dvojice a manželské páry v procesu zvládání manželských krizí a zátěžových období. „Párový terapeut není žádný mudrc se zlatým pokladem, který vám dá. Je tu od toho, aby pomohl pochopit lidem jejich vztahovost,“ říká v pořadu Alex a host.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.