Zuzana Plačková přiznala těžké životní období: Slovenka potvrdila manželovu nevěru a pauzu ve vztahu

29.04.2024 22:20 Zuzana Plačková a René Strausz patří k nejstabilnějším známým párům slovenského showbyznysu. Společně vychovávají ročního synka Dionka, se kterým často cestují do Dubaje, kde mají druhý domov.

Rychtář natlakovaný jako papiňák: Na hřbitově zápasil s konví, tiše klel a kouřil. Ten vajgl nechal

29.04.2024 22:20 Poté, co obstaral pietní místa v Uhříněvsi, vyrazil Josef Rychtář do Říčan. Na místním hřbitově má odpočívat Iveta Bartošová.

Anička Slováčková se ukázala po chemoterapii: Kašlat na kruhy, kila, vlasy, všechno, svěřila se

29.04.2024 22:20 Už podruhé si Anička Slováčková prochází náročnou léčbou rakoviny. Svůj boj s nemocí od začátku sdílí nejen se svou rodinou, ale také s fanoušky. Odhaluje pokroky ve své léčbě a ukazuje i dny, kdy jí není nejlépe.

Erotický horoskop: Jak vnímají sex jednotlivá znamení zvěrokruhu? Ryby chtějí nadávky, Beran naopak

29.04.2024 22:20 Některá znamení upřednostňují dlouhou a jemnou předehru, zatímco jiná potřebují vášeň. Někdo se cítí uvolněný pouze v soukromí čtyř stěn, zatímco u jiných se rodí otázka, proč se nevydat za erotickými zážitky do přírody. Pro některé jedince představuje sex příležitost ukázat svou všestrannost, zatímco jiní se snaží nalézt erotickou harmonii.

Moderátor Snídaně se stal tátou: Představitel Hložánka z Ulice šokoval fanoušky, s manželkou přivíta

29.04.2024 22:20 Radostnou novinkou se v pondělí pochlubil moderátor Snídaně s Novou Ondřej Havel. S manželkou Bárou se stali rodiči. Pohlaví miminka si po celou dobu nechávali pro sebe, a také to, že budou mít dvojčata.

KVÍZ: Obrovské výdaje i krásná příbuzná. Vzpomínáte na svatbu Williama a Kate, od níž uběhlo 13 let?

29.04.2024 15:31 Princ William a princezna Kate aktuálně nezažívají zrovna šťastné období. Budoucí královna bojuje s rakovinou a celý svět jí drží palce, ať se uzdraví. Pojďte s námi ale zavzpomínat na den, který byl jistě jedním z nejšťastnějších v jejím životě. Přesně před 13 lety totiž řekla své „ano“ princi Williamovi, a oficiálně se tak stala členkou britské královské rodiny. Svatba byla vskutku velkolepá a sledovalo ji okolo 160 milionů lidí po celém světě. Byli jste mezi nimi?

V šoubyznysu zářila tři dekády, ve Slavících se potkávala se sestrou. Adriana z Draculy ukončila živ

29.04.2024 15:31 Existuje několik osvědčených způsobů, jak zvýšit prodej hudebních nosičů, akcelerovat poslech nahrávek na různých webových platformách a frekvenci vysílání v rozhlase i televizi. Je to sice smutné, ale neoddiskutovatelně k nim patří dokonaná sebevražda.

Roman Vojtek se po letech pochlubil mladší sestrou: Po smrti rodičů utekla do Bolívie, v Jižní Ameri

29.04.2024 15:31 Mladší sestra Romana Vojtka už před lety opustila Česko a zakotvila na druhém konci světa. Edita Vojtková je módní návrhářka a žije v Bolívii. Do Jižní Ameriky utekla po smrti rodičů, o které s Romanem přišli, když byli teenageři.

Dostanu velmi zajímavou výplatu, řekl Kajínek k bitce v kleci: Má jít o miliony!

29.04.2024 15:31 Do červnového RedFace míří bývalý vězen Jiří Kajínek, který se v kleci utká se spolumajitelem organizace, Psychopatem Bejrem.

Iveta Bartošová mluvila těsně před smrtí s Karlem Gottem. Poslední telefonát zůstal dlouho utajen

29.04.2024 15:31 V pondělí uplynulo deset let od smrti Ivety Bartošové, která se rozhodla ukončit svůj život skokem pod vlak. Zpěvačka se léta potýkala s psychickými problémy a závislostí na alkoholu.

Tereza Mašková o svatebních přípravách: Kvůli boji s bulimií nevyjde ani náhradní datum již dvakrát

29.04.2024 15:31 Před pár týdny Tereza Mašková přiznala, že opět propadla poruše přijmu potravy. Ani nyní nemůže s jistotou říct, že by vše už překonala.

Fanoušci se strachují o Justina Biebera: Na Instagramu sdílel fotografie, na nichž pláče

29.04.2024 15:31 Justin Bieber o víkendu se svými fanoušky sdílel několik fotografií, přičemž nechyběla ani poměrně intimní selfie, na nichž zvěčnil své emoční rozpoložení. Na několika záběrech mu dokonce tečou slzy. To se pochopitelně neobešlo bez odezvy u jeho příznivců, kteří se houfně ptají, co se jejich idolovi přihodilo, a mají o něj strach.

Místo, kde tragicky zemřela Iveta Bartošová: Josef Rychtář položil kytici, pak mu ruply nervy a ztro

29.04.2024 15:31 Před deseti lety Česko zasáhla zpráva, že tragicky zemřela Iveta Bartošová. Zpěvačka se rozhodla dobrovolně odejít ze světa a v Uhříněvsi, kde žila, skočila pod vlak. Smutné výročí si na místě připomněl i její manžel Josef Rychtář, který nezvládl nápor emocí.

Něco se nepovedlo? Kim Kardashian razantně změnila účes, ale žlutou kštici raději schovávala pod čep

29.04.2024 15:31 Kim Kardashian známe jako sebevědomou a vždy perfektně upravenou módní ikonu, která si na rozdíl od mnoha jiných celebrit přítomnost fotografů na každém svém kroků užívá. Někdy ale nastanou okamžiky, kdy ani ona nemá svůj nejlepší den a trochu soukromí by zřejmě uvítala.

V šestém měsíci se pochlubila odhaleným bříškem: Míša Říbalová se svlékla a polonahé tělo zakryla je

29.04.2024 15:31 Vytoužené těhotenské bříško už nemusí skrývat. Je to pár týdnů, co se moderátor Petr Říbal s manželkou a bývalou misskou Michaelou Říbalovou pochlubili krásnou novinkou. Pár se těší na první miminko a prožívají jedno z nejkrásnějších období.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.