Sport

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Rallye souboj o Portugalsko: vede Rovanperä o sekundu před Ogierem

11.05.2024 03:40 Vyrovnanou první etapu Portugalské rallye ovládl úřadující světový šampion Kalle Rovanperä z Finska. Po devíti rychlostních zkouškách vede o jedinou sekundu před osminásobným mistrem světa Francouzem Sébastienem Ogierem, který stejně jako Rovanperä startuje jen ve vybraných soutěžích.

Oznámkujte české hokejisty za výkon proti Finsku ve skupině na MS

11.05.2024 03:40 Oznámkujte hokejisty za výkon na MS 2024 proti Finsku. Dávejte reprezentantům známky jako ve škole, nejlepším jedničky.

Koubek sbírá v bundeslize prohry, jeho Augsburg nestačil na Stuttgart

11.05.2024 03:40 Brankář Tomáš Koubek utrpěl i při druhém startu v této sezoně německé fotbalové ligy porážku. Augsburg podlehl doma v předposledním kole 0:1 Stuttgartu, který se posunul v tabulce minimálně do neděle na druhé místo před Bayern Mnichov.

Moje fauly? Musím se polepšit, lituje Gudas. Radši je ale komentovat nechce

11.05.2024 03:40 Přítomnost hokejového tvrďáka na ledě byla tradičně znát. Český obránce Radko Gudas srážel jednoho finského soupeře za druhým, byť občas svůj důraz přehnal. „Když se trochu polepším a nebudu pořád na trestné, týmu pomůžu víc,“ vyčítal si.

Brit Kirk z Litvínova: Diváci jsou tady vášniví. Češi, budete nám fandit?

11.05.2024 03:40 Kdo by kdy řekl, že nejlepším střelcem play off české extraligy bude Brit? Když hokejový útočník Liam Kirk loni v září posílil Litvínov, znalci byli nadšení, našly se však i hlasy přirovnávající ho k Orlu Eddiemu, věčně poslednímu skokanovi na lyžích. V jednom se trefily: stejně jako jeho krajan Edwards, i Kirk se stal miláčkem publika. V trikotu chemiků oprášil pověst kanonýra a ukázal, že ne nadarmo byl i top střelcem mistrovství světa 2021. A v Česku už je zase, na letošním šampionátu potáhne Velkou Británii jako její největší hvězda. Už v sobotu po poledni proti velmoci Kanadě.

Voltr přišel v Maďarsku o žlutý dres, novým lídrem závodu je Nys

10.05.2024 21:50 Dvaadvacetiletý český cyklista Martin Voltr přišel v třetí etapě závodu Kolem Maďarska o žlutý trikot pro vedoucího jezdce. V závěrečném stoupání nabral ztrátu přes 14 minut na nejlepší. Pro vítězství si dojel o rok mladší Belgičan Thibau Nys.

Nymburk se vrací do finále, napočtvrté Ostrava odpadla až v závěru

10.05.2024 21:50 Nymburští basketbalisté jsou prvním finalistou ligového play off. V Ostravě osmnáctinásobní šampioni zvítězili 86:57 a sérii vyhráli 4:0 na zápasy. Ve finále, v němž loni chyběli po 21 letech, narazí Středočeši na vítěze severočeského souboje mezi vicemistrovským Děčínem a Ústím nad Labem. Tato semifinálová série bude v sobotu pokračovat na stavu 2:2.

Ahoj, tady Kylian. Mbappé oznámil odchod z PSG, blíží se přesun do Realu?

10.05.2024 21:50 Šestileté spojení, které posledních několik přestupových období provázela nervózní očekávání, definitivně skončí. Kylian Mbappé ve videovzkazu fanouškům oznámil, že v létě odejde z francouzského Paris St. Germain. Čeká ho další krok, španělská média dlouhodobě informují o dohodě s Realem Madrid. „Je v tom hodně emocí a vzpomínek. Ale v neděli odehraju poslední domácí zápas,“ svěřil se fotbalista v pátek večer.

Němci hráli šikovně, my jsme zapomínali bránit, litoval po prohře Hudáček

10.05.2024 21:50 Nebyli favorité, přesto hokejisté Slovenska věřili, že v úvodním duelu skupiny B mistrovství světa v Ostravě získají body. Jenže úřadující vicemistři z Německa se zaskočit nenechali, Slovensko porazili 6:4. „Hráli šikovně, všude byli spolu v pěti, přehráli nás. My jsme se v defenzivní práci občas někde zapomněli a nebyli jsme tam, kde jsme měli být,“ litoval slovenský útočník Libor Hudáček, který v extralize obléká dres Třince.

Pivo za stovku a žádný kravský zvonec! Hokejové fanzóny před stadiony ožily

10.05.2024 21:50 Fanzóny zaplnily stovky fanoušků oblečených do národních dresů, s pomalovanými tvářemi a rekvizitami v rukách. Švýcarům tradičně nechyběly ohromné zvony a výrazné obleky, Norům vikinské helmy Slunce tolik nežhnulo, ale dvacet stupňů lidi táhlo ke stánkům za chladným občerstvením. Pivo za sto korun? Na další tři týdny nový standard v Praze i Ostravě. Ale nezdálo se, že by to někoho odradilo.

Koubek sbírá v bundeslize prohry, jeho Augsburg nestačil na Stuttgart

11.05.2024 01:10 Brankář Tomáš Koubek utrpěl i při druhém startu v této sezoně německé fotbalové ligy porážku. Augsburg podlehl doma v předposledním kole 0:1 Stuttgartu, který se posunul v tabulce minimálně do neděle na druhé místo před Bayern Mnichov.

Ahoj, tady Kylian. Mbappé oznámil odchod z PSG, blíží se přesun do Realu?

11.05.2024 01:10 Šestileté spojení, které posledních několik přestupových období provázela nervózní očekávání, definitivně skončí. Kylian Mbappé ve videovzkazu fanouškům oznámil, že v létě odejde z francouzského Paris St. Germain. Čeká ho další krok, španělská média dlouhodobě informují o dohodě s Realem Madrid. „Je v tom hodně emocí a vzpomínek. Ale v neděli odehraju poslední domácí zápas,“ svěřil se fotbalista v pátek večer.

Priskeho trenérská škola: Hráče sleduju na Instagramu, Spartu roky bez titulu...

10.05.2024 15:10 Z tápající Sparty, která devět let čekala na český titul, vytvořil psychicky odolnou partu plnou výrazných osobností. Vyzařuje z něj autorita, zapálení i kompetentnost. Dánský kouč Brian Priske v sobotu povede své svěřence do možná klíčového zápasu vrcholící sezony proti Slavii, případný úspěch ho přiblíží mistrovské obhajobě. Ještě předtím na trenérské konferenci Mosty promluvil o svých metodách, filozofii i příhodách z kabiny.

Gól ze hry jako vzácnost, rozhodnou derby standardky? Slavia se chce poučit

10.05.2024 15:10 Málokdo si vybaví, že gól přímo ze hry padl v ligovém derby naposledy loni v květnu po hlavičce slávisty Tecla. Od té doby střelci pálí výhradně z penalt, což je před blížícím se nadstavbovým soubojem Sparty a Slavie na Letné jen jedna z mnoha statistických zajímavostí. Budou v sobotu opět dominovat standardní situace?

Everton po záchraně v anglické lize stáhl odvolání proti odečtu dvou bodů

10.05.2024 15:10 Everton stáhl odvolání proti odečtu dvou bodů za porušení finančních pravidel anglické fotbalové ligy. Patnáctý celek Premier League o tom informoval na svých internetových stránkách.

Dvakrát bankrot, teď Serie A? Proměnu italského Coma řídí i Fábregas s Henrym

10.05.2024 15:10 Malebné městečko, azurové jezero, vila George Clooneyho a taky fotbalový klub, který může už v pátek večer oslavit postup do první ligy. Italské Como doteď přitahovalo spíš pozornost zahraničních turistů než sportovních fanoušků. To se ale postupně mění a zásluhu na tom mají i VIP investoři Cesc Fábregas s Thierrym Henrym.

Olympiakos vyřadil Aston Villu a ve finále Konferenční ligy vyzve Fiorentinu

10.05.2024 04:10 Fotbalisté Olympiakosu Pireus v odvetě semifinále Evropské konferenční ligy porazili Aston Villu 2:0 a po vítězství 4:2 v prvním zápase postoupili do finále. V něm si aktuálně čtvrtý tým řecké ligy zahraje 29. května v nedalekých Aténách s Fiorentinou. Největším hrdinou týmu španělského trenéra José Luise Mendilibara byl útočník Ajúb Kaabí. V Birminghamu zaznamenal tři branky, v domácí odvetě se postaral o obě trefy.

Nevíte, kde sledovat Real? Dřív jen fandil, teď Joselu zajistil finále Ligy...

09.05.2024 21:31 Když hrál Real Madrid před dvěma lety naposledy finále Ligy mistrů, natáhl bílý dres, koupil letenku do Paříže, vyfotil se před Vítězným obloukem a večer fandil na tribuně jako o závod. Možná si tehdy myslel, že vítězství 1:0 nad Liverpoolem nemůže nic překonat. Užil si kouzelnou noc plnou oslav, sedl na letadlo a plný zážitků se vrátil domů.

Jsme rivalové i mírotvůrci. Herci Prachař a Jiráň líčí, proč milují Slavii a...

09.05.2024 21:31 Pojí je herecká branže, ale léta se míjeli. Před kamerou se nikdy nesešli. Ani na divadelních prknech se nepotkali. Přitom oba už dávno překročili šedesátku. Ale jakmile navléknou rudý a sešívaný dres a nadhodíte jim téma fotbal, rozjedou se. V kavárně přilepené k divadelnímu Studiu Ypsilon sedí hodně přes hodinu, káva a citronáda dávno dopité, ale pořád si mají co říct.

ONLINE: Leverkusen hraje odvetu s AS Řím. V základu Hložek a Kovář

09.05.2024 21:31 Z úvodního utkání si přivezli pohodlný náskok 2:0. Teď fotbalisté Leverkusenu hrají proti AS Řím domácí odvetu semifinále Evropské ligy. Od začátku nastupují také dva Češi: brankář Matěj Kovář a záložník Adam Hložek. Duel sledujte v podrobné online reportáži od 21 hodin.

Oznámkujte české hokejisty za výkon proti Finsku ve skupině na MS

11.05.2024 03:50 Oznámkujte hokejisty za výkon na MS 2024 proti Finsku. Dávejte reprezentantům známky jako ve škole, nejlepším jedničky.

Moje fauly? Musím se polepšit, lituje Gudas. Radši je ale komentovat nechce

11.05.2024 03:50 Přítomnost hokejového tvrďáka na ledě byla tradičně znát. Český obránce Radko Gudas srážel jednoho finského soupeře za druhým, byť občas svůj důraz přehnal. „Když se trochu polepším a nebudu pořád na trestné, týmu pomůžu víc,“ vyčítal si.

Brit Kirk z Litvínova: Diváci jsou tady vášniví. Češi, budete nám fandit?

11.05.2024 03:50 Kdo by kdy řekl, že nejlepším střelcem play off české extraligy bude Brit? Když hokejový útočník Liam Kirk loni v září posílil Litvínov, znalci byli nadšení, našly se však i hlasy přirovnávající ho k Orlu Eddiemu, věčně poslednímu skokanovi na lyžích. V jednom se trefily: stejně jako jeho krajan Edwards, i Kirk se stal miláčkem publika. V trikotu chemiků oprášil pověst kanonýra a ukázal, že ne nadarmo byl i top střelcem mistrovství světa 2021. A v Česku už je zase, na letošním šampionátu potáhne Velkou Británii jako její největší hvězda. Už v sobotu po poledni proti velmoci Kanadě.

QR kód vedl k zubaři. Policie hned první den řeší desítky falešných lístků na MS

10.05.2024 22:13 S pátečním začátkem hokejového šampionátu přicházejí i první podvedení fanoušci, kteří si zakoupili lístky od neoficiálních prodejců. Redaktoři iDNES.cz se vydali před stadion zjistit, jak policie incidenty řeší. Na několik prodejců i podvedených skutečně narazili. Podle policie bylo v Praze 40 falešných vstupenek, v Ostravě pouze několik.

Fanoušek Viktorie Plzeň i právník z Prahy. Známe další výherce vstupenek na...

10.05.2024 22:13 Každý den rozdáváme na iDNES.cz vstupenky na mistrovství světa v hokeji. V pátek, kdy šampionát v Praze a Ostravě odstartoval, měli štěstí Jan Pelnář z Plzně a Vojtěch Budinský z Prahy. Sbírat puky v článcích a soutěžit můžete i o víkendu.

Přijede Trump na MS? Vypadnou Češi z elitní skupiny? Sázkovky nabízí bizarní...

10.05.2024 22:13 O favoritech na zlato se mluví často, řadí se k nim Spojené státy, Kanada nebo Švédsko. Ale věděli jste, že s hokejovým mistrovství se pojí i daleko bizarnější cesty, jak si fanoušci můžou přijít na slušný obnos peněz?

ONLINE: Česko - Finsko 0:0. Palátův gól odvolali sudí, Granlund trefil horní tyč

10.05.2024 22:13 Dlouhé čekání končí, domácí mistrovství světa v hokeji je tady. Česká reprezentace nastoupila k úvodnímu zápasu na turnaji, před natěšenými tribunami hraje s Finskem. Chytá Lukáš Dostál, v sestavě nechybí ani Dominik Kubalík. Ve třetím dějství platí stav 0:0, utkání můžete sledovat od 20.20 prostřednictvím podrobné online reportáže.

Němci hráli šikovně, my jsme zapomínali bránit, litoval po prohře Hudáček

10.05.2024 22:13 Nebyli favorité, přesto hokejisté Slovenska věřili, že v úvodním duelu skupiny B mistrovství světa v Ostravě získají body. Jenže úřadující vicemistři z Německa se zaskočit nenechali, Slovensko porazili 6:4. „Hráli šikovně, všude byli spolu v pěti, přehráli nás. My jsme se v defenzivní práci občas někde zapomněli a nebyli jsme tam, kde jsme měli být,“ litoval slovenský útočník Libor Hudáček, který v extralize obléká dres Třince.

Pivo za stovku a žádný kravský zvonec! Hokejové fanzóny před stadiony ožily

10.05.2024 22:13 Fanzóny zaplnily stovky fanoušků oblečených do národních dresů, s pomalovanými tvářemi a rekvizitami v rukách. Slunce tolik nežhnulo, ale dvacet stupňů přesto lidi táhlo ke stánkům za chladným občerstvením. Pivo za sto korun? Na další tři týdny nový standard v Praze i Ostravě. Ale nezdálo se, že by to někoho odradilo.

ONLINE: Švýcarsko - Norsko 1:1. Na gól Andrighetta odpovídá Vikingstad

10.05.2024 17:00 Ještě než na led k prvnímu utkání na mistrovství světa vyjedou Češi a Finové, představují se v pražské hale reprezentace Švýcarska a Norska. Nechybí ani hvězdy z NHL. Utkání od 16.20 sledujeme v podrobné online reportáži.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Oštěpař Vadlejch vyhrál Diamantovou ligu v Dauhá, dálkař Juška byl šestý

11.05.2024 00:30 Dauhá - Oštěpař Jakub Vadlejch vyhrál mítink Diamantové ligy v Dauhá. Stříbrný olympijský medailista hodil 88,38 metru a stejně jako v loňském finále elitního atletického seriálu porazil olympijského...

Mbappé potvrdil odchod z Paris St. Germain, měl by zamířit do Realu

11.05.2024 00:30 Paříž - Hvězdný francouzský fotbalista Kylian Mbappé potvrdil očekávaný odchod z Paris St. Germain. V neděli odehraje proti Toulouse poslední domácí utkání. Pětadvacetiletý hráč to uvedl ve videu na...

Portugalskou rallye vede Rovanperä o sekundu před Ogierem

11.05.2024 00:30 Coimbra - Vyrovnanou první etapu Portugalské rallye ovládl úřadující světový šampion Kalle Rovanperä z Finska. Po devíti rychlostních zkouškách vede o jedinou sekundu před osminásobným...

Diváci si užili zahájení MS, tleskali Jágrovi, šéfa svazu Hadamczika vypískali

11.05.2024 00:30 Praha - Hokejové mistrovství světa odstartovalo v pražské O2 areně ve skvělé atmosféře. Už první dnešní zápas mezi Švýcarskem a Norskem sledovalo přes 16 a půl tisíce diváků, večerní utkání českých...

Hokejisté zdolali na úvod MS Finy 1:0 po nájezdech, rozhodl Kaše

11.05.2024 00:30 Praha - Čeští hokejisté vstoupili do domácího mistrovství světa výhrou nad Finskem 1:0 po samostatných nájezdech. V rozstřelu rozhodl před 17.413 diváky v pražské O2 areně útočník Ondřej Kaše. Brankář...

V pražské fanzóně sledovaly zápas ČR s Finskem tisíce fanoušků

11.05.2024 00:30 Praha - Tisíce hokejových fanoušků v pátek večer sledovaly vítězný hokejový zápas Česka s Finskem ve fanzóně před pražskou O2 arenou. Prostor s kapacitou pro 7000 lidí o rozloze 8400 metrů čtverečních...

Hokejové MS, sk. B: Slováci podlehli Německu, Švédové porazili USA

11.05.2024 00:30 Ostrava - Slovenští hokejisté vstoupili do mistrovství světa v Ostravě porážkou 4:6 s Německem. Gólem a dvěma asistencemi se na výhře obhájců stříbrných medailí podílel Leonhard Pföderl. Švédové ve...

Dálkař Juška byl šestý na mítinku Diamantové ligy v Dauhá

10.05.2024 19:50 Dauhá - Dálkař Radek Juška skončil šestý na mítinku Diamantové ligy v Dauhá. Nejdelší pokus českého rekordmana ve větrné soutěži měřil 794 centimetrů, foukaly mu při něm rovné tři metry za sekundu...

Švýcarští hokejisté na úvod MS v Praze porazili Norsko 5:2

10.05.2024 19:50 Praha - Švýcarští hokejisté zahájili mistrovství světa v Praze výhrou nad Norskem 5:2. Před 16.617 diváky v O2 areně rozhodli třemi góly ve druhé třetině. Shodně gólem a asistencí pomohli k úspěchu...

Slovenští hokejisté vstoupili do MS porážkou s Německem 4:6

10.05.2024 19:50 Ostrava - Slovenští hokejisté vstoupili do mistrovství světa v Ostravě porážkou 4:6 s Německem. Svěřenci trenéra Craiga Ramsayho sice proti obhájcům stříbrných medailí smazali dvoubrankové manko, nakonec...

Portugalskou rallye vede Rovanperä o sekundu před Ogierem

11.05.2024 02:20 Coimbra - Vyrovnanou první etapu Portugalské rallye ovládl úřadující světový šampion Kalle Rovanperä z Finska. Po devíti rychlostních zkouškách vede o jedinou sekundu před osminásobným...

Diváci si užili zahájení MS, tleskali Jágrovi, šéfa svazu Hadamczika vypískali

11.05.2024 02:20 Praha - Hokejové mistrovství světa odstartovalo v pražské O2 areně ve skvělé atmosféře. Už první dnešní zápas mezi Švýcarskem a Norskem sledovalo přes 16 a půl tisíce diváků, večerní utkání českých...

V pražské fanzóně sledovaly zápas ČR s Finskem tisíce fanoušků

11.05.2024 02:20 Praha - Tisíce hokejových fanoušků v pátek večer sledovaly vítězný hokejový zápas Česka s Finskem ve fanzóně před pražskou O2 arenou. Prostor s kapacitou pro 7000 lidí o rozloze 8400 metrů čtverečních...

Hokejové MS, sk. B: Slováci podlehli Německu, Švédové porazili USA

11.05.2024 02:20 Ostrava - Slovenští hokejisté vstoupili do mistrovství světa v Ostravě porážkou 4:6 s Německem. Gólem a dvěma asistencemi se na výhře obhájců stříbrných medailí podílel Leonhard Pföderl. Švédové ve...

Ondřej Kaše ozdobil svou premiéru na MS vítězným gólem v nájezdech

11.05.2024 02:20 Praha - Útočník Ondřej Kaše ozdobil svůj premiérový start na velké mezinárodní akci rozhodující brankou a zařídil výhru českých hokejistů při vstupu do domácího mistrovství světa v Praze nad Finskem...

Hokejisté zdolali na úvod MS Finy 1:0 po nájezdech, rozhodl Kaše

11.05.2024 02:20 Praha - Čeští hokejisté vstoupili do domácího mistrovství světa výhrou nad Finskem 1:0 po samostatných nájezdech. V rozstřelu rozhodl před 17.413 diváky v pražské O2 areně útočník Ondřej Kaše. Brankář...

Oštěpař Vadlejch vyhrál Diamantovou ligu v Dauhá, dálkař Juška byl šestý

10.05.2024 21:20 Dauhá - Oštěpař Jakub Vadlejch vyhrál mítink Diamantové ligy v Dauhá. Stříbrný olympijský medailista hodil 88,38 metru a stejně jako v loňském finále elitního atletického seriálu porazil olympijského...

Tisíce fanoušků sledují zápas ČR s Finskem ve fanzóně před O2 arenou

10.05.2024 21:20 Praha - Tisíce fanoušků dnes přišly sledovat večerní hokejový zápas Česka s Finskem do fanzóny před pražskou O2 arenou. Prostor s kapacitou pro 7000 lidí o rozloze 8400 metrů čtverečních zaplnili zejména...

Mbappé potvrdil odchod z Paris St. Germain, měl by zamířit do Realu

10.05.2024 21:20 Paříž - Hvězdný francouzský fotbalista Kylian Mbappé potvrdil očekávaný odchod z Paris St. Germain. V neděli odehraje proti Toulouse poslední domácí utkání. Pětadvacetiletý hráč to uvedl ve videu na...

Švýcarští hokejisté na úvod MS v Praze porazili Norsko 5:2

10.05.2024 21:20 Praha - Švýcarští hokejisté zahájili mistrovství světa v Praze výhrou nad Norskem 5:2. Před 16.617 diváky v O2 areně rozhodli třemi góly ve druhé třetině. Shodně gólem a asistencí pomohli k úspěchu...

Oštěpař Vadlejch vyhrál Diamantovou ligu v Dauhá, dálkař Juška byl šestý

11.05.2024 01:20 Dauhá - Oštěpař Jakub Vadlejch vyhrál mítink Diamantové ligy v Dauhá. Stříbrný olympijský medailista hodil 88,38 metru a stejně jako v loňském finále elitního atletického seriálu porazil olympijského...

Mbappé potvrdil odchod z Paris St. Germain, měl by zamířit do Realu

11.05.2024 01:20 Paříž - Hvězdný francouzský fotbalista Kylian Mbappé potvrdil očekávaný odchod z Paris St. Germain. V neděli odehraje proti Toulouse poslední domácí utkání. Pětadvacetiletý hráč to uvedl ve videu na...

Portugalskou rallye vede Rovanperä o sekundu před Ogierem

11.05.2024 01:20 Coimbra - Vyrovnanou první etapu Portugalské rallye ovládl úřadující světový šampion Kalle Rovanperä z Finska. Po devíti rychlostních zkouškách vede o jedinou sekundu před osminásobným...

Diváci si užili zahájení MS, tleskali Jágrovi, šéfa svazu Hadamczika vypískali

11.05.2024 01:20 Praha - Hokejové mistrovství světa odstartovalo v pražské O2 areně ve skvělé atmosféře. Už první dnešní zápas mezi Švýcarskem a Norskem sledovalo přes 16 a půl tisíce diváků, večerní utkání českých...

V pražské fanzóně sledovaly zápas ČR s Finskem tisíce fanoušků

11.05.2024 01:20 Praha - Tisíce hokejových fanoušků v pátek večer sledovaly vítězný hokejový zápas Česka s Finskem ve fanzóně před pražskou O2 arenou. Prostor s kapacitou pro 7000 lidí o rozloze 8400 metrů čtverečních...

Hokejové MS, sk. B: Slováci podlehli Německu, Švédové porazili USA

11.05.2024 01:20 Ostrava - Slovenští hokejisté vstoupili do mistrovství světa v Ostravě porážkou 4:6 s Německem. Gólem a dvěma asistencemi se na výhře obhájců stříbrných medailí podílel Leonhard Pföderl. Švédové ve...

Ondřej Kaše ozdobil svou premiéru na MS vítězným gólem v nájezdech

11.05.2024 01:20 Praha - Útočník Ondřej Kaše ozdobil svůj premiérový start na velké mezinárodní akci rozhodující brankou a zařídil výhru českých hokejistů při vstupu do domácího mistrovství světa v Praze nad Finskem...

Hokejisté zdolali na úvod MS Finy 1:0 po nájezdech, rozhodl Kaše

11.05.2024 01:20 Praha - Čeští hokejisté vstoupili do domácího mistrovství světa výhrou nad Finskem 1:0 po samostatných nájezdech. V rozstřelu rozhodl před 17.413 diváky v pražské O2 areně útočník Ondřej Kaše. Brankář...

Oštěpař Vadlejch vyhrál Diamantovou ligu v Dauhá, Čopru porazil o dva cm

10.05.2024 20:20 Dauhá - Oštěpař Jakub Vadlejch vyhrál mítink Diamantové ligy v Dauhá. Stříbrný olympijský medailista hodil 88,38 metru a stejně jako v loňském finále elitního atletického seriálu porazil olympijského...

Kubalík bude po návratu od porodu v sestavě, utkání s Finy odchytá Dostál

10.05.2024 20:20 Praha - Útočník Dominik Kubalík je v sestavě českých hokejistů pro úvodní zápas s Finskem na domácím mistrovství světa, přestože vynechal dnešní rozbruslení kvůli porodu. Z brankářů dostal přednost...

Pourchaire nahradí u McLarenu Malukase

10.05.2024 02:20 Pojede všechny závody vyjma Indy500

Penske suspendoval na dva závody klíčové členy týmu

10.05.2024 02:20 Skandál s push-to-pass odnesl i Tim Cindric

Vrací se do Red Bullu mír?

09.05.2024 20:40 Bouře prý už prohřměla.

Vzal vítr z plachet pochybovačů

08.05.2024 00:21 Byl McLaren opravdu rychlý jako Red Bull?

Norris využil životní příležitost

05.05.2024 23:50 VC Miami - závod

Newey nemá další plány

05.05.2024 12:00 Prý si potřebuje nejprve odpočinout.

Verstappen splnil další úkol

05.05.2024 00:51 VC Miami - kvalifikace

Dominantní Verstappen, urputný Ricciardo i smolař Norris

04.05.2024 19:12 VC Miami - sprint

Tři týmy vylepšily své vozy

04.05.2024 08:30 McLaren, Mercedes a Alpine s většími novinkami.

Verstappen překvapil sám sebe, Norris zahodil příležitost

04.05.2024 03:40 VC Miami - sprintová kvalifikace

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.