Kultura - Zábava

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Hamás přistoupil na egyptský návrh příměří. S podmínkami prý Izrael nesouhlasil

06.05.2024 21:50  Palestinské hnutí Hamás dnes přijalo návrh dohody o příměří s Izraelem předložený Egyptem a Katarem, oznámily v podvečer agentury s odvoláním na vůdce hnutí Ismaíla Haníju. Izraelští vyjednavači nyní podle tamních médií návrh zkoumají a posléze vydají oficiální prohlášení, nejmenovaní izraelští činitelé však už médiím sdělili, že jde o Egyptem vypracovaný „zmírněný“ návrh, který obsahuje pro Izrael nepřijatelné podmínky. Věc podle nich vypadá jako lest s cílem vykreslit Izrael jako tu stranu konfliktu, která odmítá příměří uzavřít.

Odboráři kvůli ODS odešli z jednání, Jurečka to považuje za dětinské

06.05.2024 21:50  Odboráři předčasně opustili dnešní zasedání tripartity, řekl předseda Českomoravské konfederace odborových svazů Josef Středula. Krok spojil s výroky člena výkonné rady ODS a exministra životního prostředí někdejší Nečasovy vlády Pavla Drobila, který na dubnovém kongresu ODS řekl, že odbory nejsou partner, ale nepřítel. Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka považuje odchod odborů z tripartity za dětinský a nepochopitelný. Nebyl pro to důvod, řekl na tiskové konferenci po jednání tripartity.

Pražská burza posílila, rostly akcie ČEZ, Erste Bank a Monety

06.05.2024 21:50  Český akciový parket představuje pro řadu investorů zajímavé místo, kam v době zvýšených sazeb a účtů za energie uložit peníze. Banky a energetický podnik ČEZ i z toho důvodu patří mezi nejlikvidnější akcie pražské burzy. Jak se těmto a dalším titulům dařilo během posledního obchodního dne? Každý obchodní den po jeho skončení také shrnuje zpravodajství webu e15. Aktuální vývoj indexu PX nabízí automaticky aktualizovaná infografika.

Tabulka: Důchodový věk po zvýšení a jak funguje předčasný odchod do penze

06.05.2024 21:50  Důchodový věk v Česku se během let neustále zvyšoval a stále se zvyšuje. S dalším prodlužováním důchodového věku nad 65 let počítá i důchodová reforma. Nejvíce se přitom prodlužování důchodového věku dotklo žen, které vychovaly více dětí.  

Tabulka: Důchodový věk po zvýšení a jak funguje předčasný odchod od penze

06.05.2024 16:10  Důchodový věk v Česku se během let neustále zvyšoval a stále se zvyšuje. S dalším prodlužováním důchodového věku nad 65 let počítá i důchodová reforma. Nejvíce se přitom prodlužování důchodového věku dotklo žen, které vychovaly více dětí.  

Liberty Ostrava chce odstavit koksovnu, tvrdí odbory. Podle nich by šlo o...

06.05.2024 16:10  Huť Liberty Ostrava plánuje, že zcela odstaví svou koksovnu, která je od prosince v takzvaném teplém útlumu, kdy se udržuje teplo podstatně nižší než při běžném provozu. Vedení firmy v pátek sdělilo odborářům, že je připravené to udělat. Dnes to řekl předseda základní organizace OS KOVO Liberty ČR Petr Slanina. 

Český přijímačkový dril pojede dál. Příští rok z toho může být ještě větší...

06.05.2024 16:10  Je to problém, který letos neodezní. Pachuť z aktuálního nedostatku míst na středních školách se může rozlít na nová místa. Příští rok podstoupí patnáctiletí Češi další zkoušku. Z té se zrovna stresovat nemusejí, to spíš ale všichni ostatní, kteří chtějí v této zemi žít.

Česká firma na budování firem Creative Dock kupuje mnichovské Mantro Product...

06.05.2024 16:10  Skupina Creative Dock, která se zaměřuje na budování a řízení digitálních firem, koupila stejně zaměřenou mnichovskou společnost Mantro Product Studio ze skupiny Mantro Group. Strategická akvizice má za cíl posílení pozice Creative Docku v evropském regionu německy mluvících zemí zejména ze strojírenství a energetiky. Creative Dock to dnes oznámil v tiskové zprávě. Cenu nezveřejnil.

Zisk PRE loni klesl, na firmu dopadla mimořádná daň

06.05.2024 16:10  Energetické skupině Pražská energetika loni klesl čistý zisk meziročně o 6,5 procenta na 3,12 miliardy korun. Výnosy naopak stouply o 26,5 procenta na téměř 48,2 miliardy korun, vyplývá z výroční zprávy Pražské energetiky , na kterou upozornil Ekonomický deník. Jako důvod poklesu zisku firma uvádí nárůst daňového zatížení v důsledku změny daňových předpisů.

Argentinský prezident Javier Milei přijede do Prahy, převezme Výroční cenu...

06.05.2024 16:10  V závěru loňského roku zvolený argentinský prezident Javier Milei přijal pozvání Liberálního institutu a Anglo-American University a přijede 18. června do Česka, aby převzal Výroční cenu Liberálního institutu. Milei, který je vedle své podpory minimální role státu ve společnosti proslulý i mnoha nekonvenčními výroky, na pozvání Liberálního institutu vystoupí s přednáškou v paláci Žofín. Mediálním partnerem akce je e15.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.