Sony nekončí. Nový smartphone však bude podobný všem ostatním

07.05.2024 10:51 Sony přes nízké prodeje se smartphony nekončí a chystá novinku, které bychom se měli dočkat v dohledné době. Oproti předchozím modelům se však nový model zařadí designově do průměru. Čtené: (1)

Toto zařízení mělo nahradit mobily. V recenzích se mu vysmáli

23.04.2024 06:00 Novinka s názvem Humane AI Pin se zdála být převratným zařízením. V mnoha ohledech měla nahradit mobilní telefon, ovšem po první vlně zahraničních recenzí to spíš vypadá na propadák roku. Čtené: (1)

Je to už spíš foťák s mobilem a opravdu se povedl. Test Xiaomi 14 Ultra

21.04.2024 03:20 Prémiový smartphone Xiaomi 14 Ultra působí mezi současnou nabídkou mobilů jako unikát. Jaký jiný telefon si lze pomocí oficiálního příslušenství přestavět na kompaktní foťák? Cena je sice vysoká, ale odpovídá výsledné kvalitě. Čtené: (1)

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.