Nižší trest, než se čekalo. Zakladatel kryptoburzy FTX Sam Bankman-Fried stráví za mřížemi 25 let

28.03.2024 18:10  Zakladatel zkrachovalé kryptoměnové burzy FTX Sam Bankman-Fried si u soudu v New Yorku vyslech rozsudek 25 letům odnětí svobody vězení. Porota už loni v listopadu uznala Bankmana-Frieda vinným ze zpronevěry, kterou úřady označily za jeden z největších podvodů v americké historii. Bankmanovi-Friedovi hrozilo až 50 let vězení.

Přijdou noví Bankmani? Zavřením mříží za podvodníkem z FTX rizika krypta nemizejí

28.03.2024 18:10  Vydělat balík peněz a použít je co nejefektivněji na zlepšení světa. Sam Bankman-Fried, zakladatel kryptoburzy FTX, která neoprávněně používala vklady klientů k vysoce rizikovým investicím, rád tvrdil, že ho zajímá dobročinnost. Nakonec by mohl zlepšit aspoň svět krypta tím, že se z jeho odsouzení za podvody stane odstrašující příklad.

Čtvrtstoletí natvrdo. Zakladatel padlé kryptoburzy FTX se zapíše do historie jinak, než si maloval

28.03.2024 18:10  Majitel velké zkrachovalé kryptoburzy FTX Sam Bankman-Fried si vyslechl rozsudek. Kvůli podvodům a machinacím, které připravily o peníze až milion klientů, 32letý Bankman-Fried stráví ve vězení 25 let života. Hrozilo mu přitom, že za mřížemi stráví až 50 let, tedy prakticky celý zbytek života.

Jak koupit bitcoin? Postup, tipy a strategie pro nákup kryptoměny

18.03.2024 16:51  Ceny bitcoinu trhají prakticky každý den rekordy, mánie je takřka za rohem a každý, kdo se v kryptosvětě aspoň trochu pohybuje, začíná čelit stále stejným dotazům: je správný čas investovat do kryptoměn? Není už na koupi bitcoinu moc pozdě? Co si koupit a hlavně kde?

Bitcoin oslabil. Investoři po čtvrtečním rekordu vybírali zisky

15.03.2024 16:00  Bitcoin ráno při obchodování v Asii výrazně oslabil, propadl se až pod 67 000 dolarů. Později ale část ztrát korigoval. Kryptoměna se ve čtvrtek dostala na rekordních 73.798 dolarů , pak ale cena začala rychle klesat, jak investoři vybírali zisky.

Ether roste víc než bitcoin a může za to i odkaz Holešovic. Celý kryptotrh má hodnotu Applu

13.03.2024 00:22  Investoři si po třech letech od poslední větší bubliny zase zamilovali kryptoměny. A zdaleka nejen pouze bitcoin. Ještě víc než nejstarší digitální mince v poslední době roste ta druhá největší podle tržní kapitalizace: ether. Ten je symbolem investičního technooptimismu jako málokterá jiná kryptoměna.

Bitcoin trhá další rekord. Pomáhá zájem o nově schválené fondy

11.03.2024 17:10  Bitcoin v pondělí pokračuje v růstu na nová maxima, nejznámější kryptoměna brzy ráno překonala hranici 71 tisíc dolarů . K růstu podle analytiků mimo jiné přispívá zájem o nově schválené bitcoinové fondy obchodované na burze . Svou roli ale hrají i vyhlídky, že centrální banky velkých zemí začnou brzy snižovat úrokové sazby. Nad 70 tisíc dolarů se bitcoin poprvé dostal minulý týden v pátek.

Nový rekord pro bitcoin. Kryptoměna překonala hranici 70 tisíc dolarů

09.03.2024 02:00  Bitcoin poprvé překonal hranici 70 tisíc dolarů . K růstu podle analytiků mimo jiné přispívají bitcoinové fondy obchodované na burze . Svou roli také hrají vyhlídky, že globální úrokové sazby klesnou, a obecně zlepšování makroekonomické situace. Krátce po překonání hranice, bitcoin začal oslabovat, patrně kvůli výprodejům. Růst bitcoinu kopírují i další kryptoměny, ether dnes poprvé za více než dva roky vyskočil nad 4000 dolarů.

Kryptohorečka oživila Dogecoin. Jen za uplynulý týden zdvojnásobil svoji hodnotu

05.03.2024 01:50  Zájem nejen institucionálních investorů se v posledních týdnech propisuje do růstu ceny bitcoinu – v pondělí dopoledne dosáhl svého nového historického maxima 65,6 tisíce dolarů. Spolu s tím se ale probudila i jedna z historicky nejznámějších kryptoměn založených na memu: Dogecoin. Kryptomince s psí hlavičkou dokázala za uplynulý týden spekulantům vynést přes 90 procent. Aktuálně se obchoduje kolem 0,15 dolaru.

Bitcoin překročil 65 tisíc dolarů, v korunách už jeho cena překonala rekord

04.03.2024 15:50  Cena bitcoinu dnes poprvé za více než dva roky překonala hranici 65 tisíc dolarů , a blíží se tak svému rekordnímu maximu v těsné blízkosti 69 tisíc dolarů, na které se vyšplhala v listopadu 2021. V českých korunách je už bitcoin nejdražší v historii.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.