Kurkuma ve vaší zahradě – průvodce pěstováním a zdravotními benefity

16.05.2024 19:00 Kurkuma, známá také jako „zlatá kořenice“, není jen vynikajícím kořením pro vaření, ale také má mnoho zdravotních výhod. Pěstování této rostliny doma je snadné a přináší bohatou úrodu, pokud dodržíte správné postupy. Zde je podrobný návod, jak pěstovat kurkumu ve vaší vlastní zahradě nebo dokonce na parapetu. Proč pěstovat kurkumu? … The post Kurkuma ve vaší zahradě – průvodce pěstováním a zdravotními benefity appeared first on ZahradniDenik.cz.

Veletrh Stavba-teplo-energie 2024 ve Frýdku Místku

15.05.2024 03:03 Výstavu  Stavba – teplo – energie můžete navštívit v termín 24.5. – 25.5.2024 v hale Polárka ve Frýdku-Místku. Co konkrétně vás na výstavě čeká? Nosným tématem technické části veletrhu je řešení ožehavé otázky úspory energií. S nabídkou fotovoltaiky včetně montáže na klíč a s možností vyřízení dotací se představí desítka českých firem. … The post Veletrh Stavba-teplo-energie 2024 ve Frýdku Místku appeared first on ZahradniDenik.cz.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.