Krmení s maňáskem: Jak to, že mládě kondora nepozná, že to není máma?

30.04.2024 06:40  Po dlouhých 14 letech odchovává Zoo Olomouc mládě vzácného kondora královského. Jeho odchov je však výsledkem úspěšné spolupráce olomoucké a liberecké zoo. Jak s tímto úspěchem souvisí Zoo Liberec? A jak to, že mládě nepozná, že ho krmí maňásek?

Jak se lépe naučit matematiku, abych se dostala na vysněnou školu?

30.04.2024 06:40  Ahoj, jen bych se chtěla zeptat. Moc neumím matematiku a jsem v 7. třídě, strašně ráda bych se chtěla dostat na vysněnou školu, ale bojím se, že mi to překazí ta matematika, vůbec se nemůžu soustředit jak na to. Nebo aspoň jak se to lépe naučit. Předem děkuji za odpověď.

Připadám si jako backup friend a nevím, komu můžu důvěřovat

29.04.2024 06:41  Ahoj Mourrisone. Ve škole je spousta holek, od nás ze třídy mají svojí jednu kamarádku a já si přijdu jako backup friend, pokud víš, co to znamená. Na prvním stupni se vždycky moje kamarádství zlepšilo, pak zhoršilo. Ted jsem už dva roky na druhém stupni a někdy mám lepší období s kamarádkama a někdy ne. Pořád se mi to mění, s kým se bavím a s kým ne. Nemám prostě jednu kamarádku, který bych mohla důvěřovat. Všechny holky od nás ze třídy jsou moc super, ale všechny mají svojí jednu kamarádku, a když zrovna chybí, tak se začnou bavit se mnou. Myslíš, že je chyba ve mně? Jsem extrovert. Bavím se normálně s holkama, ale někdy si přijdu, prostě jako kdybych byla pro ně cizí. Moje sestra to měla úplně stejný jako já. Myslíš, že je to dědičný? Děkuji, anonymka

Robotická auta v Česku: Vyzkoušeli jsme speciální dráhu v Milovicích

29.04.2024 06:41  Česko má speciální zkušební dráhu pro robotická auta. V Milovicích si tým ábíčka na vlastní kůži vyzkoušel, jak fungují. Téměř všechny systémy, které jsme otestovali, dnes najdeme v sériově vyráběných vozech. Robotická auta už nejsou sci-fi.

Každý týden musím chodit na ryby, jinak to nedokážu!

28.04.2024 06:52  Jsem rybář a už mnohokrát mě to chytlo, prostě nedokážu aspoň jednou za týden nechytat, jak se toho zbavit.

Smrtící hvízdání husitských píšťal! Top česká hra Kingdom Come: Deliverance pokračuje

27.04.2024 07:50  Trvalo to šest let, ale fanoušci jedné z nejlepších českých her posledních let Kingdom Come: Deliverance se letos dočkají pokračování. Druhý díl vyjde na konci roku a bude obrovský. Trailer odhaluje nové zbraně včetně hustitských píšťal. Více prozrazuje design director Viktor Bocan z arhorse Studios, které hru vyvíjí.

Nechci se pořád hádat s mamkou, ale nedá se to zastavit. Co mám dělat?

26.04.2024 07:41  Ahoj Mourrisone. Dneska jsem se pohádal s mamkou a vlastně nevím proč. Přišel jsem domů ze zápasu a moje mamka se zeptala, jestli jsem hrál na zápase. Byl to těžký zápas a tak jsem nehrál a řekl jsem jí to. Poté jsem odešel nahoru a pustil si mobil. Moje mamka mi ho hned zablokovala a řekla, že jsem dneska nic nedělal. Byl jsem naštvaný, a tak potom jsem šel na večeři, kde jsem se s ní hádal o tom, proč mi ho zablokovala a že si chci odpočinout aspoň na pět minut. Potom jsem nechtěně upustil jídlo a moje sestra byla nepříjemná, tak jsem na ní vyjel a moje mamka na mě vystartovala. Pak jsme se hádali, řekla mi, že nebudu mít večeři a já jsem teď smutný, mám vykřičené hlasivky a hledám důvod, proč byla na mě nepříjemná, když já na ni nebyl. Já se s maminkou nechci hádat, mám ji rád, ale teď se hádáme čím dál tím víc často a intenzivněji. Jsem smutný a nechci se s mamkou hádat, mám ji rád. Pomůžeš mi prosím, chci mít pohodový vztah. Vojta, 12 let

Znáte damany? Zoo Ostrava jich chová nejvíce na světě a už zase mají mláďata

26.04.2024 07:41  Zoo Ostrava byla u začátku úspěšného chovu dvou druhů stromových damanů a v současné době chová nejvíc jedinců těchto nočních savců na světě. Tamní populace činí zhruba polovinu celkového počtu stromových damanů chovaných v zoologických zahradách.

Jsem na střední, jak se mám skamarádit s holkou ze základky?

26.04.2024 07:41  Ahoj Mourrisone, už jsem nějakou dobu v prváku na střední a strašně moc lituji toho, že jsem se s jednou holkou z vedlejší třídy na základce aspoň neskamarádil. Prosím, pomoz mi.

Nové bydlení: Pavilon pro nosorožce patří k nejmodernějším v Evropě, mrkněte!

25.04.2024 07:30  V Safari Parku ve Dvoře Králové se stěhovalo pět nosorožců do nového pavilonu. Ten není jen tak ledajaký, v současnosti je jeden z nejmodernějších v Evropě a stal se inspirací pro ostatní evropské nosorožince. Podívejte se proč.

VIDEO Ábíčko odhaluje pojízdnou laboratoř EDU.Lab a divného dinosaura

25.04.2024 07:30  Jak vypadá pojízdná laboratoř plná moderních technologií? Video magazín Ábíčko odhaluje nitro EDU.Lab. Buďte u toho a nenechte si ujít ani novinky o divném dravém dinosauru spinosaurovi, které se vědcům podařilo vykopat v poslední době.

Mám problém s bratrem, je dost přecitlivělý...

25.04.2024 07:30  Ahoj Mourrisone, mám problém s mým bratrem. Je dost přecitlivělý, dnes jsme například hráli tenis na zahradě a já jsem se začala jen tak ze srandy divně smát, aby byla sranda, ale on se toho hrozně chytl, začal ječet, řvát a to nejhorší - mlátit mě tou tenisovou raketou a ono se to nezdá, ale bolí to dost. Sebrala jsem mu tu raketu, ale on dál ječel. Začal do mě strkat, bít mě a pokusil se mě kousnout. Já měla jako vždy strach, tak se snažila bránit, já ho nebila, jen se snažila ho držet dál ode mě. Křičela jsem, protože co jiného mám dělat. Potom přišel dědeček a křičel na nás, že nedokážeme být v klidu a bratr začal na mě nadávat, a co všechno jsem udělala a dědeček to obrátil na mě, že se nemám smát. Já už fakt nevím, co mám dělat, opakuje se to i klidně 2× denně. Bratrovi je 9 a mně 12. Děkuju předem, Mourrisone. Trpící anonymka

Až naprší a uschne… na Venuši! Šílené mraky z kyseliny sírové zahalily pekelnou planetu

24.04.2024 07:51  Už si nevybavím, kdy poprvé jsem slyšel o Venuši – té pekelné planetě v těsné blízkosti Země. Ale vím, že jakmile se to stalo, byl jsem tím světem fascinován. Často jsem si představoval, jaké to musí být stát na jejím povrchu pod mraky z kyseliny sírové a být vystaven šíleným podmínkám, které tam panují.

Do kdy jsem student po maturitě?

24.04.2024 07:51  Ahoj Mourrisone, do kdy jsem student po střední škole - po maturitě?

Jednoduché hrady a dinosauři v ABC: Co je v posledním ábíčku?

24.04.2024 07:51  V novém čísle časopisu ABC se vrací jednoduchá diorámata hradů oblíbená mezi fandy vystřihovánek všech věkových kategorií. Ábíčko přináší důkaz, že Jurský park měl pravdu, odhaluje šelmy v Česku, lék z vesmíru nebo robotickou misi Apollo. Nenechte si ujít novinky, zábavu a zajímavosti!

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.