V Mostišti, místní části Velkého Meziříčí, zasahovali hasiči u dopravní nehody nákladního…

30.04.2024 21:20 V Mostišti, místní části Velkého Meziříčí, zasahovali hasiči u dopravní nehody nákladního automobilu, vyprošťovali z něj zraněnou osobu.

Mše za všechny hasiče byla sloužena v kostele sv. Mikuláše v Praze, součástí byl i hasičský vzpomínk

30.04.2024 21:20 Hasičský záchranný sbor České republiky dnes pořádal Hasičskou mši slouženou u příležitosti oslavy svátku svatého Floriána, patrona hasičů, v chrámu sv. Mikuláše na malé Straně v Praze. Mši odsloužil Jeho Excelence Mons. ThLic. Ing. Zdeněk Wasserbauer, ThD. za všechny hasiče, živé i zahynuvší ve službě.

Volně pobíhající dobytek pohybující se po silnici v Zářecké Lhotě v úterý 30. dubna museli…

30.04.2024 21:20 Volně pobíhající dobytek pohybující se po silnici v Zářecké Lhotě v úterý 30. dubna museli odchytávat hasiči. Konkrétně profesionální jednotka z Vysokého Mýta a dobrovolné ze Zářecké Lhoty a Chocně.

U střetu auta s osobním vlakem na přejezdu u ulice Kosořská v Praze Prokopské údolí zasahují hasiči…

30.04.2024 21:20 U střetu auta s osobním vlakem na přejezdu u ulice Kosořská v Praze Prokopské údolí zasahují hasiči, provoz na trati je zastaven.

Pálení čarodějnic může být bezpečné, stačí dodržovat pár základních pravidel a pálení ohlásit

30.04.2024 21:20 Pálení čarodějnic a zábava u táboráků k poslední dubnové, Filipojakubské noci neodmyslitelně patří. Hasiči ale každoročně řeší jak zbytečné požáry způsobené nedbalostí nebo nepozorností, tak desítky planých poplachů kvůli neohlášenému pálení.

Hasiči zasahují u požáru lesa na Pelhřimovsku, povolali vrtulník

30.04.2024 21:20 Vrtulník na letecké hašení si vyžádal velitel zásahu u požáru lesního porostu v katastru obce Hříběcí. Případ se stal v úterý 30. dubna 2024 po poledni.

V Sendražicích likvidují hasiči požár hromady hlíny a pilin, hořet začalo od neuhlídaného pálení…

30.04.2024 21:20 V Sendražicích likvidují hasiči požár hromady hlíny a pilin, hořet začalo od neuhlídaného pálení klestí. Další rozšíření nehrozí, místo jednotky prolévají vodou. Událost se obešla beze škody.

U dopravní nehody malého nákladního vozu zasahují hasiči v Čepirožské ulici v Mostě. Auto narazilo…

30.04.2024 21:20 U dopravní nehody malého nákladního vozu zasahují hasiči v Čepirožské ulici v Mostě. Auto narazilo do zastávky městské hromadné dopravy, nikdo na ní v tu dobu nikdo nebyl. Dva lidé z automobilu byli se zraněním transportováni do nemocnice.

Hasiči vyjeli k ohlášenému požáru sklízecí řezačky na poli u obce Liberk, při jejich příjezdu byl…

30.04.2024 21:20 Hasiči vyjeli k ohlášenému požáru sklízecí řezačky na poli u obce Liberk, při jejich příjezdu byl už požár částečně uhašen. Hasiči rozebrali zasaženou část a stroj zkontrolovali. Příčinou vzniku byla mechanicky způsobená jiskra.

Požár lesního porostu v Příchovicích na Jablonecku si kolem půl druhé odpoledne vyžádal výjezd ve 2…

30.04.2024 21:20 Požár lesního porostu v Příchovicích na Jablonecku si kolem půl druhé odpoledne vyžádal výjezd ve 2. stupni požárního poplachu. Po příjezdu na místo události hasiči nasadili 3 proudy C a jeden vysokotlaký proud, pomocí kterých požár rychle lokalizovali. Likvidaci ohlásil velitel zásahu ve 14:29.

Ruční džberová stříkačka stačila na zásah proti požáru na skalní vyhlídce na vrcholu Paličníku v…

30.04.2024 21:20 Ruční džberová stříkačka stačila na zásah proti požáru na skalní vyhlídce na vrcholu Paličníku v Jizerských horách. Zasahující hasič byl zajištěný proti pádu v lezeckém postroji. Událost se obešla bez zranění i beze škody.

Hasiči z centrální stanice v Hradci Králové zlikvidovali požár travního porostu na ploše asi 30×20…

30.04.2024 21:20 Hasiči z centrální stanice v Hradci Králové zlikvidovali požár travního porostu na ploše asi 30x20 m na louce nedaleko přístřešku lidí bez domova.

Do Barchova vyjelo pět jednotek hasičů k požáru kůlny a přístavku. Na likvidaci požáru bylo…

30.04.2024 21:20 Do Barchova vyjelo pět jednotek hasičů k požáru kůlny a přístavku. Na likvidaci požáru bylo nasazeno celkem pět vodních proudů. Podařilo se zabránit šíření požáru na rodinný dům a je vyhlášena lokalizace. Dostatečnou zásobu dýchací techniky zajišťuje protiplynový kontejner z Hradce Králové.

U požáru pily v Ratibořicích zasahují profesionální hasiči z Tábora a jednotky SDH obcí Tábor,…

30.04.2024 21:20 U požáru pily v Ratibořicích zasahují profesionální hasiči z Tábora a jednotky SDH obcí Tábor, Mladá Vožice, Ratibořské Hory a Chýnov. Na místě je 7 cisteren, automobilový žebřík a dva dopravní automobily. Hoří jedna z budov pily v plném rozsahu, propadla se střecha. Uvnitř nikdo nebyl.

U Bohunic hoří asi hektar lesa. Likvidovat ho vyjeli profesionální hasiči z Týna nad Vltavou,…

30.04.2024 21:20 U Bohunic hoří asi hektar lesa. Likvidovat ho vyjeli profesionální hasiči z Týna nad Vltavou, jednotky SDH čtyř obcí a podniková jednotka ČEZ z jaderné elektrárny Temelín. Byl vyhlášen II. stupeň požárního poplachu. V 17:46 hodin velitel zásahu nahlásil lokalizaci.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.