Sedadla s nulovou gravitací

15.05.2024 14:20 Sedadlo s nulovou gravitací je typ sedadla navržený tak, aby poskytoval co nejvíce pohodlí a minimalizoval tlak na tělo během sedění. Tento termín je často spojován s kosmickými loděmi nebo letadly, ve kterých jsou tyto sedačky navrženy tak, aby minimalizovaly negativní účinky gravitace na lidské tělo. Dnes jsou však tyto ergonomické sedačky stále častěji využívány jako součást luxusní výbavy osobních automobilů. Článek Sedadla s nulovou gravitací se nejdříve objevil na autolexicon.net.

CC

14.05.2024 16:20 Vozidla zvaná kupé-kabriolety vycházejí svou konstrukcí z klasického kabrioletu, který je doplněn skládací pevnou střechou s mechanismem. Karoserie kupé-kabrio též označované jako CC, se staly doslova hitem začátku tisíciletí. Dnes však z katalogů automobilek téměř vymizely. Článek CC se nejdříve objevil na autolexicon.net.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.