Premier League - souhrn 35. kola: Chelsea obrat nedotáhla

28.04.2024 03:20 Chelsea už se radovala z obratu proti Aston Ville, po intervenci VAR se ovšem zrodila jen remíza. Liverpoolu nevyšel první poločas na půdě West Hamu, po přestávce ale zabral a ujal se vedení, nakonec se ovšem stejně konala remíza. To jeho městský konkurent Everton zdolal Brentford a definitivně si zajistil záchranu. Newcastle doma porazil Sheffield 5:1 a zpečetil tak sestup hostů z Premier League. V Manchesteru se měnilo skóre až v 79. minutě, Rudí ďáblové však vedení udržet nedokázali.

LaLiga - souhrn 33. kola: Atlético blízko Lize mistrů

28.04.2024 03:20 Atlético v klíčovém duelu zdolalo Athletic Bilbao a přiblížilo se Lize mistrů. Real Madrid zvítězil na horké půdě Realu Sociedad a udělal další důležitý krok směrem k titulu. La Real naopak může ztratit průběžnou šestou příčku. Girona zvítězila na hřišti Las Palmas a posunula se na druhé místo před Barcelonu. Almería padla s Getafe a definitivně míří o patro níže. Z problémů se ještě nevymanila ani Celta, která jasně prohrála na hřišti Alavése.

Ligue 1 - souhrn 31. kola: PSG zatím neslaví

28.04.2024 03:20 PSG horko těžko vybojovalo proti Le Havre remízu, titul tak zatím slavit nemůže. Montpellier proti Nantes neudržel vedení, přesto mu remíza 1:1 může zajistit setrvání mezi elitou, potřebuje však zaváhání konkurence. "Kanárci" mají čtyřbodový náskok na baráž.

Nepříjemná zpráva pro Slovensko, Kucka si poranil rameno. Věří, že se stihne vrátit

27.04.2024 22:00 Největší slovenské derby v Trnavě přineslo minulý týden triumf bratislavského Slovanu 2:1, ale také obavy fanoušků. Duel totiž předčasně skončil pro reprezentačního záložníka Juraje Kucku. Pro slovenský nároďák by ztráta hráče se zkušenostmi z italské Serie A těsně před evropským šampionátem byla velmi nepříjemná.

Serie A - souhrn 34. kola: Sobotní šlágr bez branek

27.04.2024 22:00 Juventus v důležitém souboji o druhou příčku s AC Milán remizoval, nepadla přitom ani branka. I nadále tak dělí Starou dámu od svého soka pět bodů. Frosinone zvládlo důležité utkání se Salernitanou a minimálně dočasně se posunulo mimo sestupové příčky. Hostující družina naopak po třech letech italskou elitu opouští.

Ženský tým Slavie porazil před rekordní návštěvou Spartu a sahá po titulu

27.04.2024 22:00 Hráčky Slavie porazily v pražském derby před rekordní diváckou návštěvou v české lize 4:1 Spartu a přiblížily se třetímu mistrovskému titulu za sebou. Zápas 2. kola nadstavby sledovalo na hlavním stadionu v Edenu 6216 fanoušků, kteří překonali rekordní počet 5734 z derby na Spartě z loňského března.

Bundesliga - souhrn 31. kola: Leverkusen opět udeřil v závěru

27.04.2024 22:00 Leverkusen ani tentokrát neprohrál, proti Stuttgartu opět srovnal v nastavení. Bochum zvítězila nad Hoffenheimem a znovu se vyhoupla mimo sestupovou zónu. TSG zůstává uprostřed tabulky, stále si však může dělat naděje na postup do evropských pohárů. Dortmund selhal v Lipsku a utrpěl možná klíčovou porážku v bitvě o čtvrtou pozici. Bayern po výhře nad Frankfurtem postupně získává stříbrný lak.

LaLiga - souhrn 33. kola: Almería prvním sestupujícím

27.04.2024 22:00 Real Madrid zvítězil na horké půdě Realu Sociedad a udělal další důležitý krok směrem k titulu. La Real naopak může ztratit průběžnou šestou příčku. Girona zvítězila na hřišti Las Palmas a posunula se na druhé místo před Barcelonu. Almería padla s Getafe a definitivně míří o patro níže. Z problémů se ještě nevymanila ani Celta, která jasně prohrála na hřišti Alavése.

Liga Portugal - souhrn 31. kola: Benfica do Ligy mistrů

27.04.2024 22:00 Benfica otočila utkání proti Braze, vyvinula alespoň malý tlak na Sporting a především si zajistila pro příští rok účast v předkole Ligy mistrů. Arouca neudržela vedení na hřišti Gil Vicente, přesto remízou 2:2 prodloužila sérii bez porážky na pět zápasů . Domácí zůstávají ve středu tabulky, soupeř je šestý.

LaLiga - preview 33. kola: Tradiční sobotní porce

27.04.2024 16:21 Girona letí na Las Palmas a může udělat další krok za účastí v Lize mistrů. Večer pak bude Katalánce zajímat výsledek posledního sobotního utkání, v němž se potkají Atlético a Athletic.

Díky poctivé práci jsme změnili sen v realitu, raduje se Maresca po postupu

27.04.2024 16:21 Leicester si zajistil postup do Premier League, a to díky páteční překvapivé prohře Leedsu United 0:4 s Queens Park Rangers. Leicester má aktuálně 94 bodů, do nejvyšší anglické soutěže se vrací po jednom roce.

Nagelsmann k odmítnutí Bayernu: Žádné bolístky nemám. Pochvaloval si spolupráci s Völlerem

27.04.2024 16:21 V březnu roku 2023 byl Julian Nagelsmann vyhozen z Bayernu. Svou výpověď se přitom dozvídal přes média, určitě pro něj nebylo lehké skousnout, že s ním mnichovský velikán takhle zacházel. A když dostal z Bavorska po roce novou nabídku, aby se ujal kormidla po odcházejícím Thomasovi Tuchelovi, odmítl. V rozhovoru pro televizní stanici MagentaTV však řekl, že žádnou zášť necítil.

Premier League - souhrn 35. kola: Liverpool ztratil i s West Hamem

27.04.2024 16:21 Liverpoolu nevyšel první poločas na půdě West Hamu, po přestávce ale zabral a ujal se vedení, nakonec se ovšem stejně konala remíza. The Reds tak ztratili další body v boji o titul.

Niké liga - preview 7. kola nadstavby: Žilina s Trnavou o druhé místo

27.04.2024 11:21 Sobotní odpoledne by mohlo hodně napovědět o tom, kdo nakonec obsadí druhé místo. Žilina hraje doma s Trnavou, rozdíl mezi těmito kluby činí tři body.

Šestinásobná nejlepší hráčka světa Marta letos ukončí reprezentační kariéru

27.04.2024 11:21 Šestinásobná nejlepší fotbalistka světa Marta letos ukončí reprezentační kariéru. Osmatřicetiletá nejlepší střelkyně brazilského národního týmu to oznámila v rozhovoru pro CNN.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.