E15.cz - Názory 02.05.2024 16:11  Oproti předpokládaným 138 tisícům tun ovoce po období extrémních dubnových mrazů očekávají ovocnáři přibližně 30 tisíc tun sklizně. Ministr zemědělství Marek Výborný z KDU-ČSL to řekl po dnešním setkání se zástupci ovocnářů a vinařů na téma škod způsobených mrazem a možné pomoci státu. Ty nyní přesahují jednu miliardu korun. Ministerstvo plánuje spustit program pro řešení rizik a krizí v zemědělství, který v minulosti využilo například v souvislosti s řešením škod po zničujícím tornádu na Moravě v roce 2021, o pomoc bude také žádat Evropskou komisi. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.