E15.cz - Zahraničí 02.05.2024 08:13  Odvěká otázka, která nás ale po desítky tisíc let nemusela tolik trápit. Teprve s průmyslovou revolucí jsme se začali vážně ptát, jestli nám stroje neberou práci a v konečném důsledku všechny ty vychytávky, které mají náš život usnadnit, nám ho nekomplikují. Paradox technologií, dalo by se to nazvat. Individuálně nám život zlepšují, ale když se podíváme z ptačího pohledu makroekonoma, možná bychom se měli lépe bez nich. Jenže podle dat to vypadá, že je opak pravdou. Ne snad že by technologie nepřinášely různé výzvy a problémy, ale ta hlavní a nejhlasitější debata, zda jsme to my versus stroje, anebo jestli jsou nám stroje užitečné, se zdá být vyřešena. Prozatím.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.