Zoznamrealit.sk 30.04.2024 23:50  Cena: 45.000 EUR 1.Reality Rent vám ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Pšurnovice pri Bytči. Pozemok má výmeru 722m2, jeho šírka je 22m, dľžka 36m. Je rovinatý, s prístupom po obecnej komunikácii a následne po príjazdovej ceste v spoluvlastníckom podiele. Pozemok je určený na výstavbu rodinného domu, od elektrárni a vodárni sú určené body napojenia. Odpad je nutné riešiť žumpou, kanalizácia a plyn sa tu nenachádzajú. Pozemok je krásne slnečný a nachádza sa v redšie zastavanej časti obce, takže dokáže poskytnúť pokoj a súkromie. V prípade záujmu volajte : 0905 808 814

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.