Zoznamrealit.sk 29.04.2024 19:51 Cena: 169.000 EUR Realitná kancelária Visual Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3 izbový byt s loggiou na ulici Zombova, Košice II. - Sídlisko KVP. POSCHODIE: Byt sa nachádza na 5. poschodí z 8. Výmera 70 m2 + 6 m loggia. K bytu patrí pivnica a kumbál pred bytom. Byt je pražský, čiže všetky priečky viete v byte vybrať a zmeniť si dispozíciu podľa vlastných predstáv. STAV BYTU: pôvodný stav pripravený na rekonštrukciu. DISPOZÍCIA: kuchyňa, obývacia izba, 2x izba, loggia, predsieň, kúpeľňa, WC. ORIENTÁCIA: kuchyňa a obývacia izba s loggiou - ZÁPAD, 2x - VÝCHOD. LOKALITA KVP je mladé košické sídlisko s výbornou vybavenosťou. Sídlisko KVP je vzdialenosť do centra mesta len 6 km. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú Základné školy, potraviny FRESH Plus, cez cestu LIDL, futbalové ihrisko, pošta. Na sídlisku KVP nájdete viaceré relaxačné zóny a ihriská, medzi ktoré patrí napríklad Mobilná ľadová plocha, tenisový kurt. Nachádza sa tu zdravotné stredisko Pro Care, obchodné centrum Grunt, Lidl, Klas, kláštor, veterinárna klinika, materské školy, ZŠ, gymnázium, a mnohé iné Sídlisko KVP patrí medzi najvyhľadávanejšie lokality mesta Košice. PARKOVANIE: priamo pred bytovým domom, ako aj v jeho okolí sa nachádzajú rozsiahle parkoviská. Cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie, vypracovania ZBZ, kúpnych zmlúv a poplatkov súvisiacich s predajom nehnuteľnosti. Kompletné právne poradenstvo v cene. Pomôžeme vám s financovaním vašej novej nehnuteľnosti. Obhliadku si dohodnete na t.č. 0948 863 836. Ing. Martin Seman

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.