Zoznamrealit.sk 28.04.2024 21:13  Cena: 620 EUR Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na dlhodobý prenájom 2izb.byt - Dlhá ulica - byt pozostáva zo vstupnej chodby, 2-nepriechodných izieb, kúpeľne spolu s WC, kuchyne, kumbálu a 2-balkónov - byt je zariadený, má vymenené plastové okná, murované jadro - rozloha bytu je 64m2, nachádza sa na 7-poschodí, bytový dom je zateplený s 2-výťahmi, pivnicou - bezproblémové parkovanie, voľný ihneď - max. 2-pracujúce osoby, bez detí, bez zvierat - mesačné nájomné vrátane energíí a internetu je 620 eur plus depozit vo výške 620 eur - vyhľadávaná lokalita Občianska vybavenosť škôlka, autobusová doprava, obchody, medicínske centrum Pre dohodnutie si obhliadky kontaktujte makléra: Sylvia Gálová +421 917 585 234

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.