Extra.cz 25.04.2024 05:03 Kdo by neznal mladou Jindřišku z filmu Pelíšky. Herečka Kristýna Badinková Nováková kromě ní následně ztvárnila ještě další role. Zahrála si například ve filmech Milenci a vrazi nebo Kuky se vrací. "Mě si všichni pořád spojují s tím filmem, Silvu taky. Naštěstí na nás lidé reagují velmi přátelsky, je vidět, že ten film mají rádi. Pro mě je to taková historie, že to je asi jediný film, ve kterém se můžu vidět. V těch novějších to málokdy vydržím," uvedla herečka, která dnes slaví 41. narozeniny, pro server iDnes.cz.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.