E15.cz - Auto, moto 23.04.2024 14:10  Čeští byznysmeni rozjíždějí podle informací e15 masivní investice do jedné z vůbec nejatraktivnějších průmyslových lokalit v Evropě. Jen v průběhu příštích dvou let investují více než 1,5 miliardy do přestavby a rozšíření překladiště Haniska u Košic, které je též známo pod názvem Interport. Překladiště ze širokých na úzké koleje výrazně nabylo na významu od propuknutí války na Ukrajině a jeho rozšíření se tak stalo důležité pro celou Evropskou unii, která na jeho proměnu loni schválila dotaci 50 milionů eur . Areál se v příštích letech může stát jedním z vůbec nejatraktivnějších míst pro evropský průmysl. Investice na místě už nyní chystá automobilka Volvo, v blízkosti se už dnes nacházejí železárny U. S. Steel Košice.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.