Zoznamrealit.sk 23.04.2024 09:44  Cena: 64.990 EUR Realitná kancelária Time4dreams Vám ponúka STAVEBNÝ POZEMOK V OBCI MORAVANY NAD VÁHOM - STRIEBORNICA O POZEMKU - Svahovitý - Asfaltová prístupová cesta - Situovaný mimo zastavaného územia obce Moravany nad Váhom - Inžinierske siete v dosahu pozemku OBECNÝ VODOVOD, EL. PRÍPOJKA - Tichá novovznikajúca lokalita s IBV LOKALITA Striebornica je malebná lokalita nachádzajúca sa blízko Piešťan, známa svojou prírodou a relaxačnou atmosférou. Nachádza sa v údolí Striebornického potoka, obklopená zelenými lesmi a lúkami. Táto oblasť je obľúbeným miestom na turistiku a oddych v prírode. Svojou polohou a pokojným prostredím je Striebornica ideálnym miestom pre výstavbu rodinného domu alebo chaty. S možnosťou celoročného využitia ponúka široké možnosti pre trvalý pobyt alebo ako miesto pre únik z mestského zhonu počas víkendov a dovoleniek. Okrem toho, že si tu môžete užívať prírodné krásy a pokojné prostredie, môžete tiež využívať rôzne outdoorové aktivity ako turistiku, cyklistiku či rybolov, čo robí z Striebornice dokonalé miesto pre odpočinok a aktívny životný štýl. Páčil sa Vám spôsob prezentácie tejto nehnuteľnosti? Ak aj Vy zvažujete predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť a chceli by ste jej dopriať veľmi kvalitné spracovanie, pre čo najlepší výsledok, kontaktujte ma a ja sa už o všetko postarám. DOHODNITE SI OBHLIADKU: RÓBERT ŠIMON - OFFICE MANAGER TIME4DREAMS MOBIL: +421/ 915 151 324 E-MAIL: SIMON@TIME4DREAMS.SK Viac informácií poskytneme telefonicky alebo e-mailom, prípadne priamo na obhliadke

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.