Svět Androida 20.04.2024 17:10 Přes 90 tisíc televizorů LG obsahovalo kritickou chybu Hackeři ji mohli zneužít k získání kontroly nad celým zařízením LG vydalo aktualizaci s opravou až překvapivě pozdě Výzkumníci z kyberbezpečnostní společnosti Bitdefender objevili kritické chyby v některých televizorech značky LG, které potenciálně umožňovaly hackerům získat kontrolu nad celým zařízením vniknutím do operačního systému WebOS po obejití Celý článek si můžete přečíst na Pozor! Majitelé mnoha LG televizí jsou v ohrožení, pokud ihned neaktualizují systém

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.