Blesk.cz 19.04.2024 14:20  Na počátku loňského července zasáhla rodinu dvouletého Émila Soleile panika. Chlapeček zmizel ve francouzské vesnice Le Haut Vernet a dlouhé měsíce nebylo jasné, co se s Émilem stalo. Na konci března objevila baťůžkářka hochovy ostatky nedaleko místa, kde byl naposledy viděn. Místní přišli s děsivou teorií, co se chlapci mohlo stát. Émile se podle obyvatel vesnice stal obětí vlka, který ho rozsápal. K této verzi se přiklání i její starosta. Ten dokonce uvedl, že se vlci v oblasti v minulosti dopustili několika útoků.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.