Zoznamrealit.sk 18.04.2024 03:50  Cena: 589.000 EUR Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom na ulici Na Grbe v Bratislave IV. v tichej a zelenej časti rodinných domov v Devínskej Novej Vsi. Dom má obytnú plochu 196 m2 a pozemok o rozlohe 642 m2 plus veľká terasa. K pozemku je zriadené vecné bremeno prechodu a prejazdu k zadnému domu. Dom disponuje nasledovnou dispozíciou: Prízemie: Zádverie, chodba, schodisko Samostatná kuchyňa a Samostané wc Kúpeľňa 2 veľké spálne Obývačka s krbom Zimná záhrada Vchod do pivnice Poschodie: 1 veľká izba s vstupom na rozľahlú terasu, ktorá je prístupná aj samostatným schodiskom z dvora. Z terasy je vstup do samostatného priestoru v podkroví. Možnosť zriadenia samostatného 1 izbového bytu s vlastným vstupom, aktuálne je priestor využívaný na odkladanie vecí. Pivnica: 18,14 m2 Vybavenie: Všetky inžinierske siete Vlastné plynové kúrenie - radiátory Plastové okná s vonkajšími roletami Prístrešok na dvore Mesačné náklady na prevádzku: Voda: 30 EUR Plyn: 140 EUR Elektrina: 60 EUR Olo: 65 EUR štvrťročne Cena dohodou v RK. Pre bližšie otázky a obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.