Zoznamrealit.sk 17.04.2024 21:42  Cena: 30.900 EUR Ponúkame na predaj samostatne stojacu garáž v radovej zástavbe v Bratislave, mestská časť Nové Mesto na Skalickej ulici. Celková plocha garáže je 17 m2. Garáž má vetranie.,elektrickú prípojku, zásuvky, svietidlo. Spolu s garážou sa predáva aj pozemok pod garážou 18 m2. Náklady podľa spotreby elektriny. Veľkou výhodou je montážna jama. Garáž má dvojkrídlovú kovovú uzamykateľnú bránu. Jej veľkosť poskytuje miesto na odkladanie pneumatík, bicyklov, lyží. Široký priestor pred garážou umožňuje ďalšie parkovanie a pohodlné manévrovanie s vozidlom. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Garáž je v pôvodnom stave, momentálne sa ide meniť strecha. MESAČNÉ NÁKLADY: 2 eur Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905.731.533 ID ponuky: BA-65722 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb .

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.