SKOLENI-KURZY.EU 17.04.2024 16:00  Co se naučíte: • Vnímat pracovní kolektiv jako celistvý organismus • Vidět každého pracovníka jako stavební prvek kolektivu • Vytvořit si vlastní typologii svého kolektivu • Naučíte se zásady nekolizní komunikace s různými věkovými skupinami • Naučíte se základy práce s myšlenkovými konstrukcemi a emocionálním tělem • Poznáte několik jednoduchých technik pro přehlednější a hladší práci v kolektivu Kolektiv není jedno tělo, skládá se z individualit. Je jako písečná pláž – vidíte plochu, ale ta je složená ze zrníček. Podle kvality těch částeček se udává i kvalita celé pláže: je oblázková, barevná, šedá, písečná a podobně. Stejně tak kvalita kolektivu je daná výběrem, sestavou individualit. A jsme v nekonečném množství variant co se týče věku, pohlaví, profesí, stupně vzdělání, psychické odolnosti či citlivost, rodinného zázemí a podobně. * 1. Postavení každé osobnosti v kolektivu na to místo, kde je nejplatnější: a Pochopení osobnostního vkladu dané osoby komunikační typologie b Přijetí zásady, že pracovník musí být na daném místě spokojený osobní ambice, schopnost vedoucího vysvětlit danou pozici a práci c Zásada, že každý v kolektivu je stejně důležitý když začnou oblázky z pláže mizet, začne se zmenšovat až zmizí, znehodnotí se 2. Mezigenerační komunikace staré dobré slušné chování, videoukázky 3. Komunikační typologie videoukázky 4. Pochopení rozdílnosti komunikace mužů a žen výhoda smíšených pracovních skupin 5. Pochopení vlastních silných a slabých stránek, jejich přijetí a práce s nimi na základě archetypů 6. Pochopení toho, co se děje v těch druhých práce s myšlenkami a emočním zatížením ... 2024-04-17 09:46:18

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.