SKOLENI-KURZY.EU 28.03.2024 07:30  Dozvíte se, proč se telefonování nemusíte bát. Zjistíte, jak klienta zaujmout při prvním telefonickém kontaktu. Natrénujete využití otázek pro zjednodušení komunikace a dozvíte se, jak pracovat s různými typy lidí ano, i s těmi v emocích. Vyzkoušíte si, jaký je rozdíl mezi pojmy „slyšet- a „skutečně naslouchat-. Natrénujte profesionální přístup v telefonické komunikaci. Pak vás máloco překvapí. * • principy profesionálního a zároveň proklientského přístupu při telefonické komunikaci, • jak dobře využít aktivního naslouchání při telefonickém hovoru ke zjištění potřebných informací, • jak klást otázky a vést hovor tak, aby komunikace byla efektivnější pro obě strany, • trénink získaných znalostí a dovedností pro jejich okamžité použití v reálných situacích, • otázky, diskuze. ... 2024-03-28 04:30:03

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.