eXtra krása 26.03.2024 11:30 Zavítáte rádi do sekce s horoskopy a vždy jste zvědaví, co o vás vypovídá datum vašeho narození? Zjistěte, jaké jsou vaše silné stránky podle znamení zvěrokruhu. Beran Berani jsou skvělými vůdci a rozhodně se s nimi nebojte vrhnout do jakéhokoliv dobrodružství, protože jsou velmi odvážní. Býk Potřebujete ve svém životě někoho, kdo tu pro vás pokaždé bude a také vám pomůže se uzemnit? Zjistěte, kdo z vašich přátel je ve znamení Býka. Býci jsou totiž pověstní tím, že stojí oběma nohama pevně na zemi. Blíženci Chcete v pátek večer vyrazit do klubu a seznámit se s novými lidmi, ale stud vám v tom brání? S tím vám pomohou lidé narození ve znamení Blíženců. Jejich společenská a přátelská povaha jde ruku v ruce s tím, že nemají problém najít si nové přátele. Rak Lidé narození ve znamení Raka jsou starostliví a věrní. Podobně jako Býci se pro vás stanou oporou za každé situace a vždy se na ně budete moci obrátit s jakýmkoliv problémem. Lev Lvi překypují sebedůvěrou, a protože se nebojí ani tvrdé práce a mají skvělé organizační schopnosti, jsou z nich skvělí šéfové. Panna Pečlivost, která je pro lidi narozené ve znamení Panny typická, často hraničí s perfekcionismem. Pokud se ale tato vlastnost správně využije, vzniknou z toho úžasné věci. Smysl pro detail se dá využít v architektuře, plastické chirurgii i uměleckých odvětvích. Váhy Vlastností, která spojuje jedince narozené ve znamení Vah, je smysl pro rovnováhu. Jakmile tito jedinci pocítí, že jejich pracovní život začíná převažovat nad jejich osobním, umějí nastolit balanc a ručičku vah opět dorovnat. Štír Chcete se zbavit některého ze svých zlozvyků? Nejlepším mentorem pro vás bude jedinec narozený ve znamení Štíra. Štíří silná vůle pro vás totiž bude skutečně inspirativní a bude vás motivovat k tomu, abyste ve své snaze nepolevili a k zlozvyku se... Čtěte více Příspěvek Jaké máte silné stránky podle znamení horoskopu? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.