eXtra krása 17.03.2024 12:00 Pamatujete si dobu, kdy byly kapsáče snad úplně všude a ten, kdo je nenosil, jako by ani nebyl? Jestli jste měli kapsáče rádi, máme pro vás výbornou zprávu: jsou zpět! Jak je nosit? Široké kalhoty s kapsami slaví návrat Kalhoty s kapsami, kapsáče či cargo kalhoty, označují jedno a to samé, jak jim říkáte vy? Všechny názvy popisují stejný typ kalhot, jejichž boom se odehrál na přelomu devadesátých let a roku 2000 a tehdy je nosili úplně všichni. Tedy kromě těch, kteří jim nemohli přijít na jméno. Cargo kalhoty zkrátka ve společnosti vyvolávají dva typy emocí: lidé je buď milují a nedají na ně dopustit, nebo je nemohou ani vidět. Ať už jste v jakémkoliv táboře, nelze popřít, že široké kalhoty jsou zpět a v ulicích je uvidíme čím dál častěji. Proč byste jim měli dát šanci i vy? Praktické kapsy Nespornou výhodou kapsáčů jsou právě jejich kapsy. Pro ženy je nemyslitelné, aby se vydaly ven bez kabelky, která pojme vše, co potřebují. Právě kalhoty s kapsami ale tento trend mění. Ženy tak mají možnost vyrazit na schůzku s přáteli nebo třeba jen na procházku s prázdnýma rukama. Vše se totiž dá pohodlně vložit do kapes, kterými cargo kalhoty disponují. Do kanceláře i na pracovní schůzku Kalhoty s kapsami ale rozhodně nejsou určené jen pro volný čas. Když se doplní o vhodný vršek a doplňky, lze se v nich vypravit také do práce. Živoucím důkazem toho jsou celebrity, které v nich jsou na veřejnosti stále častěji k vidění. Inspirovat se tak můžete například od sester Kardashianových, Hailey Bieber, Taylor Swift či princezny Kate. Jak nosit cargo kalhoty? Při výběru kapsáčů máte na výběr z mnoha barev, která u vás zvítězí? Oblečete si khaki kalhoty s bílým topem, sáhnete po béžových kapsáčích s černým vrškem nebo snad zkombinujete khaki či maskáčové... Čtěte více Příspěvek Jak nosit kapsáče? Tyto legendární kalhoty jsou opět IN pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.