eXtra krása 07.03.2024 20:50 Kdo by netoužil po šťastném a spokojeném životě? Zatímco některé věci neovlivníte, jiné ano. Naučte se být šťastní a praktikujte následující tipy. Nasaďte úsměv Umíte se usmívat na povel? Nemyslíme tím falešný úsměv, který nasadíte v případě, že chcete schovat své skutečné pocity, ale ten skutečný. Právě úsměv totiž dokáže nastartovat produkci hormonu štěstí a zlepšit vám náladu. Neumíte-li se sami od sebe a bezdůvodně začít usmívat, začněte třeba tím, že se na sebe každé ráno usmějete do zrcadla před odchodem do práce. Buďte vděční Máte kde složit hlavu, máte po svém boku lidi, na které se můžete spolehnout, pracujete v prostředí, kde to máte rádi a věnujete se ve svém volném čase svým oblíbeným koníčkům? I to jsou důvody k tomu, být šťastní. Naučte se být vděční za to, co máte. I ve dnech, kdy máte náladu pod psa a máte pocit, že se vám v ničem nedaří, se najdou věci za které můžete být rádi. Odborníci doporučují vést si takzvaný deník vděčnosti. Do něj si pravidelně zapisujte vše, za co jste ve svém životě vděční, co vám dělá radost, co se vám povedlo a podobně. Až opět přijde den, kdy budete mít špatnou náladu, stačí si deník otevřít a připomenout si věci, které vás činí šťastnými. Spěte Někdy je nejlepší se na danou věc vyspat. Ve chvíli, kdy před sebou máte náročnou pracovní výzvu, čeká vás nepříjemná schůzka nebo naopak i nějaká příjemná činnost, je nejlepší hodit starosti i očekávání za hlavu a jednoduše si jít večer brzo lehnout. Dospělý člověk by si měl každou noc dopřávat alespoň sedm hodin kvalitního spánku. Dodržujete toto doporučení? Osvojte si dechová cvičení Máte často ztuhlá ramena a jste neustále ve střehu? Nedovolte stresu a strachu aby vás ovládaly a postavte se jim čelem. Praktická a účinná jsou dechová cvičení, díky nimž... Čtěte více Příspěvek Jak být v životě jednoduše šťastnější? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.