E15.cz - Obchod a služby 26.02.2024 23:50  Svět se dostal do okamžiku, kdy je potřeba jednat rychle, řekl francouzský prezident Emmanuel Macron na úvod summitu o pomoci Ukrajině. Macron před asi 25 lídry převážně evropských zemí zopakoval, že Rusko nemůže a nesmí ve válce proti Ukrajině vyhrát a že v sázce je bezpečnost celého světa, napsal server deníku Le Monde. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ve videovzkazu řekl, že státy musí společně zajistit, aby Putin nemohl rozšířit svou agresi na další země. Za Česko se schůzky v Elysejském paláci účastní premiér Petr Fiala.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.