ČTK přijme hlavní účetní

Datum: 22.01.2018
Praha 22. ledna (PROTEXT) - Ekonomický úsek ČTK hledá do svého týmu kolegu nebo kolegyni na pozici hlavní účetní. Náplň práce: - samostatné účtování složitějších případů - účetní a daňová metodika, sledování změn v legislativě - příprava měsíčních...
Praha 22. ledna (PROTEXT) - Ekonomický úsek ČTK hledá do svého týmu kolegu nebo kolegyni na pozici hlavní účetní. Náplň práce: - samostatné účtování složitějších případů - účetní a daňová metodika, sledování změn v legislativě - příprava měsíčních účetních a ročních účetních i daňových závěrek - příprava na audit, spolupráce s auditory - komunikace s finančním úřadem Požadujeme: - minimálně SŠ vzdělání - praxe na pozici samostatný/á účetní nebo hlavní účetní alespoň 3 roky - znalost účetní a daňové problematiky - znalost MS Office, znalost ERP K2 výhodou - samostatnost, pečlivost, zodpovědnost - schopnost řídit menší kolektiv Nabízíme: - zázemí stabilní společnosti - stravenky - týden dovolené navíc - penzijní připojištění - sociální příspěvek k nemocenské - práce na osobním rozvoji a vzdělávání či jazykové kursy Typ pracovního poměru: práce na plný úvazek Délka pracovního poměru: na dobu neurčitou Typ smluvního vztahu: pracovní smlouva Nabídky s osobním profilem či profesním životopisem prosím zasílejte e-mailem na adresu olejnikova@ctk.cz. Do předmětu zprávy uveďte: "hlavní účetní".
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.