Na západním pobřeží USA se uskutečnil tradiční workshop papírových luceren za účelem propagace festivalu Lotus Lantern (Yeon Deung Hoe)

Datum: 13.12.2017
Soul (Jižní Korea) 13. prosince (PROTEXT/PRNewswire) - - Festival Lotus Lantern Festival byl představen na oficiálním propagačním videu zimních olympijských her v Pchjongčchangu 18. listopadu uspořádala konzervační komise festivalu Lotus Lantern Festival (Yeon Deung Hoe)...
Soul (Jižní Korea) 13. prosince (PROTEXT/PRNewswire) - - Festival Lotus Lantern Festival byl představen na oficiálním propagačním videu zimních olympijských her v Pchjongčchangu 18. listopadu uspořádala konzervační komise festivalu Lotus Lantern Festival (Yeon Deung Hoe) workshop korejských papírových luceren v Portlandském muzeu umění v Oregonu. Tato akce představila tradiční korejskou kulturu a korejské lucerny za účelem propagace tohoto festivalu v zahraničí. Cílem bylo také apelovat na Američany, kteří se zajímají o korejskou kulturu, a upozornit etnické Korejce v USA na jejich kulturní dědictví. Lantern Festival (Yeon deung hoe) Traditional Paper Lantern workshop on U.S. West Coast Tohoto semináře se v Portlandu zúčastnilo přibližně 70 osob, včetně členů Asijské umělecké rady z Muzea umění v Portlandu. Veřejný zájem o korejskou kulturu luceren byl silný a kvůli velké poptávce se doba rezervace uzavřela dříve, než se očekávalo. Před zahájením workshopu představil výbor festival Lotus Lantern Festival (Yeon Deung Hoe), přehrál video a představil výrobní proces. Lucernoví mistři také předvedli ukázky a následně pořádali kurz. Workshopu se zúčastnili lidé v různých věkových kategoriích, od mládeže až po starší osoby. Nakonec účastníci uspořádali malý průvod, kdy třikrát obešli halu se svými rozsvěcenými lucernami. Nedávno, dne 14. listopadu, bylo zveřejněno oficiální propagační video zimních olympijských her Pchjongčchang 2018, na kterém byl blíže představen festival Lotus Lantern. (Webové stránky oficiálního propagačního videa Zhejiang Chung pro Zimní olympijské hry „The Last A.I." (https://www.youtube.com/watch?v=W9EHsn-9oto) Celé video trvá 4 minuty a 41 sekund, v úseku od 1:40 do dvou minut představuje korejský festival „Janchi" (Večírek), tedy festival Lotus Lantern. To znamená, že korejská vláda oficiálně považuje festival za přední událost prezentující tradiční korejskou kulturu. Protože festival pozitivně oslovil kosmopolitní lidi ve prospěch tradiční korejské kultury, Lotus Lantern (Yeon Deung Hoe) bude v příštím roce ještě zajímavější. Bude se konat velké korejské „Janchi" (Večírek) a všichni, kdo mají zájem o korejskou kulturu, jsou vítáni, aby se k této akci připojili. Akce proběhne v příštím roce ve dnech 11. května - 13. května a průvod Lantern Parade jakožto hlavní událost je plánován na 12. květen (sobota) od 7:00 do 9:30 v centru Soulu v části Jongno. Následujícího dne, tedy 13. května (neděle), se budou konat tradiční kulturní akce s přibližně 100 kulturními stánky a představeními před chrámem Jogye-sa. Pro více informací navštivte webové stránky www.LLF.or.kr/eng. Kontakt: Minsuk Hong 82-2-2011-1746 hong@buddhism.or.kr Foto - https://mma.prnewswire.com/media/617888/LLF_workshop.jpg
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.