Seznam zpráv: Aktuální zprávy na jednom místě

Datum: 30.05.2010

Na internetu se objevila nová, velmi zajímavá stránka pod příznačným názvem Seznam zpráv. Jak sám název napovídá, jedná se skutečně o seznam zpráv. Co si pod tímto pojmem představit?

Jedná se o agregátor aktuální zpravodajství a kdo neví, co si představit ani pod tímto pojmem, jsou to jednoduše stránky, na nichž se shromažďují upoutávky na zprávy napříč celým internetem.

A co že je na stránkách seznamzpráv.cz tak zajímavého. Podobných stránek, které prostřednictvím RSS kanálů shromažďují zprávy z jiných stránek je přeci mnoho.

Seznam zpráv je výjimečný tím, že se jeho tvůrci zaměřili především na regionální zprávy. Kromě hlavních zpráv z domova, ze světa, ze sportu či bulvárních zpráv je možné zde najít především přehledně rozdělené aktuální zprávy z jednotlivých krajů i okresních měst.

A to je to výjimečné. Jiné podobné stránky sice ve svých nabídkách regionální zpravodajství mají, ale toto když se návštěvník těchto stránek na výpis regionálních zpráv proklikne, uvidí pouze směsici zpráv napříč všemi regiony. Žádné další roztřídění do jednotlivých krajů či dokonce okresů návštěvník na jiných stránkách nenajde a právě v tom je Seznam zpráv jiný.

Seznam zpráv je navíc velmi přehledný. Návštěvníka lačného po regionálním zpravodajství neruší ani žádné zbytečné reklamy. Jednoduše stačí zvolit požadovaný kraj a okres a pak už jen pročíst upoutávky na zpravodajské články z toho či onoho regionu.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.