Jiří Hlavenka vstupuje do brněnské firmy xBizon

Datum: 25.05.2010

Jiří Hlavenka, zakladatel vydavatelství Computer Press a e-shopu Vltava.cz, se rozhodl majetkově vstoupit do společnosti xBizon, s.r.o. Autor mnoha odborných knih a specialista na informační technologie se v mladé brněnské firmě hodlá věnovat převážně strategickému rozvoji. Společnost xBizon se specializuje na unikátní internetové projekty, z nichž nejúspěšnějším je v současné době magazín o úsporách energií Nazeleno.cz.

Jiří Hlavenka působí v oblasti internetu a informačních technologií více než dvacet let. Jedním z jeho nejúspěšnějších projektů byl první internetový obchod na tuzemském trhu s názvem Vltava.cz. Ve společnosti xBizon hodlá využít své bohaté zkušenosti a četné kontakty, a pomoci tím dynamické perspektivní firmě k rychlejšímu růstu.

U společnosti xBizon nejdu do ničeho neznámého – hlavní manažeři společnosti patřili dříve k mým nejlepším spolupracovníkům z Computer Pressu a rovněž ostatní spolumajitelé byli dlouhou dobu mými profesními kolegy“, uvedl Jiří Hlavenka, nový spolumajitel společnosti xBizon. „xBizon je chytrý inkubátor nových podnikatelských nápadů v oblasti internetu, dravá a rychlá firma. Mým příchodem se na tom nic nemění; i nadále se budeme snažit vykrývat tržní mezery na českém internetu a doufám, že v tom mohou moje dvacetileté podnikatelské zkušenosti trochu pomoci,“ doplnil.

Společnost xBizon v současnosti provozuje pět webových portálů, z nichž tři jsou zaměřeny na služby pro internetové prodejce. Magazín Netshopper.cz atraktivním způsobem překládá informace z oblasti online obchodování, projekt Kramky.cz přináší platformu internetového obchodování a trojici doplňuje nezávislá databáze dárků Darkoviny.cz. Společnost navíc provozuje další dva webové magazíny. Zatímco projekt Napalubu.cz je určený milovníkům plavby po moři, magazín Nazeleno.cz čtenářům radí, jak na úspory energií a zdravý životní styl.

Od spolupráce s Jiřím Hlavenkou si slibujeme další posun a rozvoj našeho podnikání. Jeho zkušenosti z internetového i mediálního trhu pozitivně přispějí k rozvoji stávajících projektů i k přípravě dalších netradičních internetových portálů,“ zdůraznil Kamil Gric, jednatel společnosti xBizon.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.