Skupina ČEZ podpořila Značku spolehlivosti

Datum: 09.12.2016
Praha 9. prosince (PROTEXT) - Projekt Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ČR) "Posílení přínosu hodnocení spolehlivosti neziskových organizací v ČR" podpořený Skupinou ČEZ přináší ovoce. Za poslední čtvrtletí roku 2016 se podařilo zvýšit povědomí...
Praha 9. prosince (PROTEXT) - Projekt Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ČR) "Posílení přínosu hodnocení spolehlivosti neziskových organizací v ČR" podpořený Skupinou ČEZ přináší ovoce. Za poslední čtvrtletí roku 2016 se podařilo zvýšit povědomí o Značce spolehlivosti, výrazným způsobem. Narostla návštěvnost webových stránek www.znackaspolehlivosti.cz, a videa propagující značku se šíří po sociálních sítích. Proběhl také koncert mezzosopranistky Andrey Kalivodové, na kterém AVPO ČR poděkovala svým dárcům a své činnosti včetně Značky spolehlivosti představila publiku. Skupina ČEZ podpořila šíření povědomí o Značce spolehlivost (označení Spolehlivá veřejně prospěšná organizace), jenž je pro dárce, podporovatele i širokou veřejnost zárukou, že nezisková organizace řádně naplňuje své poslání a efektivně hospodaří se získanými prostředky. Díky podpoře Skupiny ČEZ mohla navíc AVPO ČR uspořádat snídaně pro členy, na kterých jim představila zajímavé hosty a otevřela nové možnosti spolupráce. Členské organizace také tímto způsobem získaly aktuální informace o Hodnocení spolehlivosti. Prostor prezentovat své zkušenosti a poznatky dostali i současní držitelé Značky spolehlivosti. Předvánoční koncert Andrey Tögel Kalivodové, sólistky opery Národního divadla, se uskutečnil ve středu 30. listopadu v Domě U Kamenného zvonu na Staroměstském náměstí. Předvánoční atmosféru umocňoval výhled na rozsvícený strom a adventní trh na náměstí. Role průvodce večerem se ujal mistr mluveného slova herec Jan Přeučil. Činnost AVPO ČR a Značku spolehlivosti představili ředitelka Monika Jindrová a prezident Marek Šedivý. Vyhlásili také fotosoutěž na téma "Spolehlivost a transparentnost". Bližší informace o této soutěži můžete najít na webových stránkách www.avpo.cz. Díky podpoře aktivit ze strany Skupiny ČEZ se podařilo významně zvýšit návštěvnost stránek www.znackaspolehlivosti.cz a byla vytvořena zajímavá videa o Značce spolehlivosti. AVPO ČR je také podstatně aktivnější na sociálních sítích. Všechny tyto aktivity přitom přispívají ke zvyšování důvěry v neziskový sektor. O Asociaci veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ĆR) Posláním asociace je přispívat k vytváření transparentního, spolehlivého a moderního neziskového sektoru ČR. AVPO ČR sdružuje zejména neziskové organizace poskytující veřejně prospěšné služby a hájí jejich zájmy. V současné době má 94 členů. Podílí se na tvorbě legislativy pro neziskový sektor a je respektovaným partnerem pro instituce státní správy i samosprávy. AVPO ČR provozuje systém hodnocení spolehlivosti veřejně prospěšných organizací, v rámci kterého je možné ucházet se o značku Spolehlivá veřejně prospěšná organizace. Kontakt: Monika Jindrová, jindrova@avpo.cz AVPO ČR, Malé náměstí 12, 110 00 Praha 1 www.avpo.cz; www.znackaspolehlivosti.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.