MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÝ VELETRH V RAKOUSKÉM TULLNU

Datum: 22.08.2016
Tulln (Rakousko) 22. srpna (PROTEXT/ots) - MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÝ VELETRH V RAKOUSKÉM TULLNU - 1. září až 5. září 2016 NEJVĚTŠÍ VÝSTAVA KVĚTIN V EVROPĚ - TÉMA: "Květinová cesta kolem světa" Od 1. září do 5. září se veletržní centrum v Tullnu stane...
Tulln (Rakousko) 22. srpna (PROTEXT/ots) - MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÝ VELETRH V RAKOUSKÉM TULLNU - 1. září až 5. září 2016 NEJVĚTŠÍ VÝSTAVA KVĚTIN V EVROPĚ - TÉMA: "Květinová cesta kolem světa" Od 1. září do 5. září se veletržní centrum v Tullnu stane centrem milovníků zahrad a květin. Velkolepé aranžování, pohádkové kytice, nápadité rybníky a láskyplně vytvořené tematické krajiny jsou skutečným zdrojem inspirace pro "zelený domov". Největší výstavu květin v Evropě navrhují nejlepší rakouští zahradníci a floristé, vystaveno bude celkem 200 000 květin. Pod heslem "Květinová cesta kolem světa" mohou účastníci navštívit všechny kontinenty a žasnout nad nádhernými ukázkami. Na "největší evropské výstavě květin" mohou návštěvníci vidět Ayers Rock - duchovní horu australských domorodců i hlavy z Velikonočního ostrova v Chile. Mohou prozkoumat obrovské iglú a mnoho dalšího. To vše bude k vidění spolu s čerstvými barevnými růžemi, hortenziemi a kropenatými karafiáty v plném květu. Obrovský drak se vynořuje z vodní nádrže plné bublin, ze které stoupá pára. Drak s pestrými barvami, jako například růžová, oranžová a modrá, představuje speciální vrchol mezinárodního zahradnického veletrhu v Tullnu. Rozsáhlý program zahrnuje mnoho tematických přehlídek, jako například "Park trpaslíků a festival růží", "Tabule přání" a "Naše strava - je dobré vědět, odkud pochází". Více než 530 vystavovatelů z domova i ze zahraničí bude vystavovat a prodávat zahradnické produkty a nové nápady pro zahradní design, květiny, rostliny, ovoce, zeleninu a mnoho dalšího. Pokud hledáte rostliny vhodné pro balkony, střešní terasy a interiéry, nebo plánujete kompletní rekonstrukci zahrady včetně zahradního nábytku, rybníků nebo bazénů na plavání, Mezinárodní zahradnický veletrh v Tullnu je místo pro vás. MEZINÁRODNÍ ZAHRADNICKÝ VELETRH TULLN V RAKOUSKU UVÁDÍ NEJVĚTŠÍ VÝSTAVU KVĚTIN V EVROPĚ Otevírací doba: Čtvrtek 1. září až pondělí 5. září 2016 Otevřeno každý den od 9:00 do 18:00 hodin. Veletržní obchodní centrum Tulln Rakousko Další informace najdete na adrese: http://www.messe-tulln.at Vstupné: Dospělí: 13,00 EUR Skupiny (20 a více osob) a senioři, studenti: 11,00 EUR Mladí lidé od 6 do 15 let: 3,00 EUR Děti do 6 let: vstup zdarma Kontakt: Barbara Nehyba, MSc Manažer komunikace MESSE TULLN GmbH 3430 Tulln Rakousko Telefon: +43/2272/624030 E-mail: messe@tulln.at Web: http://www.messe-tulln.at
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.