Vraťte nám bezpečí na Vltavu!

Datum: 20.08.2016
Praha 20. srpna (PROTEXT) - To je název společné iniciativy starostů obcí středního Povltaví podporovaných několika senátory, ke které se přidaly kluby kanoistů a veslařů, rybářské svazy, provozovatelé rekreačních zařízení a ochránci přírody. Iniciativa žádá vládu,...
Praha 20. srpna (PROTEXT) - To je název společné iniciativy starostů obcí středního Povltaví podporovaných několika senátory, ke které se přidaly kluby kanoistů a veslařů, rybářské svazy, provozovatelé rekreačních zařízení a ochránci přírody. Iniciativa žádá vládu, aby urychleně změnila vyhlášku ministerstva dopravy, která od minulého roku výrazně uvolnila provoz motorových plavidel na vltavských rekreačních nádržích. Vyhláška povolila i provoz vodních skútrů mezi nechráněnými plavci a malými plavidly. Široká iniciativa je spontánní reakcí na tragedii, k níž došlo 10.7. na nádrži Orlík. Po střetu se skútrem zde zahynula osmnáctiletá dívka. Jako nepravdivou signatáři odmítají argumentaci ministerstva dopravy, podle níž bylo uvolnění provozu skútrů na vltavských nádržích vynuceno údajnými požadavky EU. Zřizování několika malých "ohrádek" pro plavce bezprostředně po tragédii signatáři nepovažují za kvalifikované řešení pro zajištění bezpečnosti všech plavců a malých plavidel na celé ploše vltavských nádrží. Iniciativa dále... Celý text iniciativy "Vraťte nám bezpečí na Vltavu!" s aktuálním soupisem signatářů je na stránce http://www.slapskejezero.cz Kontakt: Dr. Petr Závada e-mail: pet.zavada@gmail.com Spolek pro ochranu přírody a krajiny v oblasti Slapského jezera
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.