Festival Na kopečku 2016

Datum: 18.08.2016
Kosmonosy (Mladoboleslavsko) 18. srpna (PROTEXT) - Poslední srpnovou neděli si řada obyvatel Mladoboleslavska spojuje s možností strávit příjemné a mnohdy objevné odpoledne v Psychiatrické nemocnici Kosmonosy. Ne v roli pacienta, nýbrž jako návštěvník Festivalu Na kopečku. Benefiční...
Kosmonosy (Mladoboleslavsko) 18. srpna (PROTEXT) - Poslední srpnovou neděli si řada obyvatel Mladoboleslavska spojuje s možností strávit příjemné a mnohdy objevné odpoledne v Psychiatrické nemocnici Kosmonosy. Ne v roli pacienta, nýbrž jako návštěvník Festivalu Na kopečku. Benefiční hudebně-divadelní festival, který nemocnice letos již potřinácté pořádá, klade důraz na prolínání "mezi světy" na obou stranách pomyslné hranice, jíž v našich myslích často tvoří brána nemocnice, symbol mezi zdravím a nemocí. Festival Na kopečku je přehlídkou hudebních skupin, divadelních sdružení, šermířských a tanečních vystoupení, který podporuje účast především regionálních interpretů, ale pravidelně hostí i zvučná jména. Určitě vás zaujme všeobecně sdílená pohodová atmosféra, za níž snad stojí i vědomí toho, že prostřednictvím zakoupení vstupenky přispívá každý na dobrou věc. Vybrané finanční prostředky totiž putují vždy na zlepšení života zdejších pacientů, ať už ve formě financování dalších kulturních akcí pro pacienty, nebo na nákup materiálu pro terapeutické dílny, jež jsou důležitou složkou léčby. Ostatně výrobky z dílen bývají oblíbeným, mnohdy až trofejním předmětem v kapsách či taškách nadšených návštěvníků všech věkových kategorií. Letošní ročník rozšiřuje nabídku především dětským účastníkům, pro které připravujeme interaktivní hry, skákací atrakce po celý den zdarma jsou už samozřejmostí, pohádky taky. Starším může přijít vhod nácvik základních relaxačních technik, ukázky první pomoci. Nabízíme též prohlídku nově rekonstruovaného oddělení pro příjem dospělých mužů A12. A kdo letos zahraje? Hudební scéna Twilight Kid Sound Pictures Inkoust pana Broučka orchestr Ježkovy Stopy Jaksi Taksi ATMO Music Divadelní scéna Kašpárek a ježibaba Pošťácká pohádka Jeníček a Mařenka Doprovodný program Šermířské vystoupení Skákací atrakce Relaxace Terapeutické dílny-prodej výrobků Občerstvení Soutěže pro děti Ukázky první pomoci Otevřené oddělení Kontakt: tým organizátorů akce Psychiatrická nemocnice Kosmonosy www.pnkosmonosy.cz veronika.kotkova@pnkosmonosy.cz tel. 326 715 722 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.