Rebelka Myslivcová jde s námi proti islamizaci

Datum: 09.08.2016
Praha 9. srpna (PROTEXT) - Úsvit s BPI: Rebelka Myslivcová jde s námi proti islamizaci Bloggerka a youtuberka Dominka Myslivcová bude kandidovat v krajských volbách jako nestraník za Úsvit a Blok proti islamizaci. Dominika bude kandidovat jako nezávislá kandidátka na kandidátce Úsvitu...
Praha 9. srpna (PROTEXT) - Úsvit s BPI: Rebelka Myslivcová jde s námi proti islamizaci Bloggerka a youtuberka Dominka Myslivcová bude kandidovat v krajských volbách jako nestraník za Úsvit a Blok proti islamizaci. Dominika bude kandidovat jako nezávislá kandidátka na kandidátce Úsvitu v Moravskoslezském kraji do krajského zastupitelstva a to na třetí pozici kandidátky. Jedničkou kandidátky zůstává báňský záchranář Pavel Koruna. "Dominika Myslivcová v posledních dnech rozvířila internet svým videem z Teplic, kde mladé generaci, která politiku tolik nesleduje, ukázala problém islamizace naší země. Já doufám, že se nám společně podaří oslovit především mladé lidi, kteří problém imigrace a islamizace zatím tolik nevnímají," řekl na tiskové konferenci předseda strany a válečný veterán Miroslav Lidinský. Dominika Myslivcová bude kandidovat s volebním heslem "Nechci černou ale růžovou budoucnost". Na téma islamizace také natočila za rekordně krátkou dobu protest song včetně videoklipu, který už teď ke shlédnutí na youtube. "Velmi si vážím podpory, které se mi dostává a protože mne řada příznivců i vyzvala, abych vstoupila do politiky. Ráda jsem přijala nabídku válečného veterána, který v boji s islamisty přišel o nohu a vede parlamentní stranu. Je potřeba chránit naši zemi a zajistit pro nás všechny růžovou budoucnost, protože jinak je jen otázka času, kdy dojde k útoku i na nás," doplnila sama Dominika Myslivcová. Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 tel.: 725 044 980 e-mail: info@usvitnarodnikoalice.cz http://www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.