Úsvit žádá po Dienstbierovi omluvu: Bojujeme za všechny, které označuje za fašisty a xenofoby

Datum: 05.08.2016
Praha 5. srpna (PROTEXT) - Úsvit ve čtvrtek poslal ministru pro lidská práva Jiřímu Dienstbierovi oficiální žádost o omluvu. Strana se důrazně ohrazuje proti označení "postfašistická strana", které Dientbier použil v návaznosti na trestní oznámení za omezování svobody...
Praha 5. srpna (PROTEXT) - Úsvit ve čtvrtek poslal ministru pro lidská práva Jiřímu Dienstbierovi oficiální žádost o omluvu. Strana se důrazně ohrazuje proti označení "postfašistická strana", které Dientbier použil v návaznosti na trestní oznámení za omezování svobody slova podané Úsvitem. Verbální útok ze strany Jiřího Dienstbiera je útokem nejen na každého občana ČR, který nesouhlasí s přijímáním islámských imigrantů, ale rovněž na představitele státu, prezidenta republiky Miloše Zemana, který své stanovisko jasně deklaroval. "Panu Dienstbierovi evidentně nezáleží na občanech České republiky, a čím dál tím více se v jeho postojích a rétorice odráží americké občanství. Kdyby tu začaly vybuchovat bomby Islámského státu, myslím, že by byl první, který opustí Čechy a odjede do USA," uvedl předseda Úsvitu Miroslav Lidinský. Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 tel.: 725 044 980 e-mail: info@usvitnarodnikoalice.cz http://www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.