Vivid Entertainment a Totalmedia: expanze TV vysílání

Datum: 20.06.2016
Los Angeles 20. června (PROTEXT/PRNewswire) - Společnosti Vivid Entertainment a Totalmedia Solutions podepsaly obchodní a marketingovou dohodu pro agresivní expanzi televizního vysílání v Evropě a Africe Společnost Vivid Entertainment podepsala prostřednictvím své televizní divize...
Los Angeles 20. června (PROTEXT/PRNewswire) - Společnosti Vivid Entertainment a Totalmedia Solutions podepsaly obchodní a marketingovou dohodu pro agresivní expanzi televizního vysílání v Evropě a Africe Společnost Vivid Entertainment podepsala prostřednictvím své televizní divize VividTV dohodu se společností Totalmedia Solutions S.A. na podporu prodeje a marketingu v rámci expanze společnosti v Evropě a Africe. Společnost VividTV je klíčovou součástí ikonické značky Vivid Entertainment, která je celosvětově uznávána jako lídr v oblasti moderní zábavy pro dospělé. VividTV je globálním generátorem televizního vysílání pořadů pro dospělé, působícím ve více než 40 zemích prostřednictvím svých televizních sítí a vysílacích balíčků VOD. Vivid, které vlastní největší archiv oceněných filmů ze všech společností působících v tomto sektoru, je také proslaveno svými erotickými filmy s celebritami, ve kterých účinkují osobnosti jako Kim Kardashian, Kendra Wilkinson, Pamela Anderson, Farrah Abraham a další. „Společnost Totalmedia je všeobecně považována za nejúspěšnější marketingovou agenturu zábavy pro dospělé v Evropě. Měl jsem osobní zkušenost pracovat pro tuto společnost, když spolupracovala se společností Sapphire Media International. Jsem velmi rád, že budeme s Vivid spolupracovat od 1. srpna," uvedl Michael H. Klein, prezident vysílání a Internetu společnosti Vivid. Klein poznamenal, že společnost VividTV, která zajišťuje v Severní Americe téměř 100 % kabelového a satelitního vysílání, zprovoznila nonstop vysílací kanál pro dospělé VividTV Europe v roce 2014. Je přizpůsoben konkrétně pro evropského diváka a spojuje místně populární obsah s nejsledovanějšími programy společnosti Vivid. Rozsáhlá nabídka služeb společnosti v oblasti vysílacích balíčků VOD, které jsou nabízeny také v Europě, je přizpůsobena potřebám každého smluvního partnera. „Kromě naší televizní sítě VividTV Europe s explicitním obsahem jsme vytvořili nový kanál s jemnou erotikou pod značkou Vivid Touch, jehož spuštění je naplánováno na léto tohoto roku," dodal Pan Klein. „Připravujeme také druhý kanál s explicitním obsahem, který bude vysílat na podzim letošního roku. Společnost Totalmedia bude operátorům nabízet všechny tři kanály, jakmile se objeví." O společnosti Vivid: Společnost Vivid Entertainment, která byly založena v roce 1984, je známa jako jednička v poskytování kvalitní erotické zábavy a licenčních programů na různé produkty, od kondomů po vodku a pánské kluby. Filmy společnosti Vivid jsou na VividTV vysílány na celém světě. Videa Vivid-Celeb „erotické video s celebritami" se stala pojmem v oboru. Rozhlasový kanál Vivid, který vysílá nepřetržitě, naleznete na stránkách vividradio.com a na online streamu SiriusXM app 791. KONTAKT: Jackie Martin, 212-338-0050, jackie@vivid.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.