Martin Lank (Úsvit): Boj o vliv na policii pokračuje. Se Šlachtou musí přijít i policejní prezident

Datum: 20.06.2016
Praha 20. června (PROTEXT) - Místopředseda strany Úsvit a poslanec bezpečnostního výboru Martin Lank souhlasí s účastí plukovníka Šlachty na mimořádném zasedání Výboru pro bezpečnost. "Tyto informace si vyslechnu s velkým zájmem. Snad nezapomene ani na vazby na politiku....
Praha 20. června (PROTEXT) - Místopředseda strany Úsvit a poslanec bezpečnostního výboru Martin Lank souhlasí s účastí plukovníka Šlachty na mimořádném zasedání Výboru pro bezpečnost. "Tyto informace si vyslechnu s velkým zájmem. Snad nezapomene ani na vazby na politiku. Část výboru je nicméně v současné době pracovně v zahraničí, takže jsem se s předsedou domluvil, že konkrétní kroky dohodneme příští týden při zasedání Sněmovny. Včetně termínu mimořádného zasedání výboru," řekl k termínu zasedání poslanec Martin Lank. "Reorganizace policie je boj Babiše a Sobotky o vliv nad policií. Oba jsou v tom namočení. Jednoho vyšetřují za OKD, druhého za Čapí hnízdo. Proto je třeba, aby se věcí zabýval kontrolní orgán, tedy sněmovní výbor pro bezpečnost. Na výbor chci pozvat i policejního prezidenta Tuhého. Právě konfrontace obou pánu je klíčová pro rozkrytí celé kauzy," uzavírá poslanec Lank. Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 tel.: 725 044 980 e-mail: info@usvitnarodnikoalice.cz http://www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.