Lidinský (Úsvit): spor o policii

Datum: 15.06.2016
Praha 15. června (PROTEXT) - Lidinský (Úsvit): Spor o policii není sporem hodných a zlých, ale pouze sporem oligarchů s kmotry. Jde o vliv na policii. Předseda stany Úsvit-Národní koalice se ostře vyjádřil před zasedáním Bezpečnostní rady státu k reorganizaci policie. Premiér...
Praha 15. června (PROTEXT) - Lidinský (Úsvit): Spor o policii není sporem hodných a zlých, ale pouze sporem oligarchů s kmotry. Jde o vliv na policii. Předseda stany Úsvit-Národní koalice se ostře vyjádřil před zasedáním Bezpečnostní rady státu k reorganizaci policie. Premiér Sobotka s ministrem Babišem dle jeho názoru diskreditují, demotivují a politizují policii, což je nepřijatelné. "Spor Babiše a Sobotky není sporem hodných a zlých, ale je pouze sporem oligarchů s kmotry. Oba pánové jsou policií vyšetřováni. Premiér Sobotka za podvodnou privatizaci OKD, ministr Babiš za dotační podvody s jeho farmou Čapí hnízdo. Pro oba jejich kauzy můžou být fatální, a proto si chtějí udržet na policii vliv, což je podstatou celého sporu," řekl dnes předseda Úsvitu Miroslav Lidinský. "Předseda Bezpečnostní rady státu Sobotka je vyšetřován za OKD, místopředseda Babiš pak za Čapí hnízdo. Je velmi nebezpečné, když takoví lidé dnes mají rozhodovat o tom, jak má do budoucna vypadat vyšetřování korupčních kauz, ve kterých jsou sami namočeni. Je jisté, že dnešní jednání na Bezpečnostní radě státu o reorganizaci policie nebude odborné ale politické, což ohrožuje nezávislost policie," pokračuje Lidinský. Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 tel.: 725 044 980 e-mail: info@usvitnarodnikoalice.cz http://www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.