Slavnostní otevření Café Nová galerie

Datum: 14.06.2016
Praha 14. června (PROTEXT) - Café Nová galerie má ambice stát se prostorem nejen výtvarníkům zaslíbeným. Láká na kávu i umělecké disputace Nová galerie rozšiřuje své služby. Ve svých prostorách na adrese Balbínova 26 otevírá novou kavárnu, která se kromě příjemného...
Praha 14. června (PROTEXT) - Café Nová galerie má ambice stát se prostorem nejen výtvarníkům zaslíbeným. Láká na kávu i umělecké disputace Nová galerie rozšiřuje své služby. Ve svých prostorách na adrese Balbínova 26 otevírá novou kavárnu, která se kromě příjemného posezení při návštěvě výstav stane i prostorem pro setkávání umělců, sběratelů či zájemců o umění z řad široké veřejnosti. Slavnostní zahájení je naplánováno na pátek 24. června od 18 hodin a v rámci večera vystoupí i kapela Swing Pigs "Mottem naší Nové galerie - galerie současného umění je vytvořit místo, kde se sny stávají skutečností. To platí i pro novou kavárnu, kterou v současné době otevíráme. I zde budou moci návštěvníci číst, relaxovat nebo diskutovat s lektory a vystavujícími umělci nad stavem aktuální umělecké scény,“ přibližuje záměr Café Nová galerie zakladatelka Nová galerie Nina Hedwic. Již samotnou adresou láká kavárna k návštěvě. Je umístěna v srdci Prahy nedaleko od Národního muzea a Českého rozhlasu v klidné lokalitě poblíž Riegrových sadů. Její nespornou výhodou tak je, že je skrytá před hlukem projíždějících aut na hlavní třídě. "Přemýšlíme o dalších možnostech, jak prostory kavárny co nejlépe využít. Rádi u nás přivítáme umělce rozličných druhů a zájmů, zejména spisovatelů, básníků a hudebníků, kteří by rádi obohatili program plánované kavárny o veřejná vystoupení, koncerty a autorská čtení. Jsme otevřeni nápadům a těšíme se na inspirativní setkání a budoucí spolupráce,“ dodává Nina Hedwic. Nová galerie je prostorem pro systematickou prezentaci a podporu špičkového českého umění u nás i v zahraničí, prezentující nejvýznamnější hodnoty českého výtvarného umění. Při výběru zastoupených autorů je kladen důraz na kvalitu, výjimečnost a jedinečnost tvorby a osobnosti autora. Kromě pravidelných výstav pořádá i doprovodné programy a zabývá se rovněž poradenskou, pedagogickou a vydavatelskou činností. Vznikla v roce 2014 a sídlí na pražských Vinohradech. Kontakt pro média: Nina Hedwic Nová galerie Tel.: +420 608 231 209 Email: info@novagalerie.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.