Vyjádření k předzahrádce u domu Šimůnkova 1607/17

Datum: 13.06.2016
Praha 13. června (PROTEXT) - "Vzhledem k nepřesným a zkreslujícím informacím, jež jsou opakovaně publikovány, podávám tímto své stanovisko k diskusi o předzahrádce domu Šimůnkova 1607/17 ze dne 12.5.2016. Informace poskytnuté úřadu a médiím ze strany pana Nevřaly...
Praha 13. června (PROTEXT) - "Vzhledem k nepřesným a zkreslujícím informacím, jež jsou opakovaně publikovány, podávám tímto své stanovisko k diskusi o předzahrádce domu Šimůnkova 1607/17 ze dne 12.5.2016. Informace poskytnuté úřadu a médiím ze strany pana Nevřaly nebyly objektivní. Nikdy nedošlo k žádnému vytrhávání květin, tuto skutečnost lze doložit svědectvím přítomného zahradníka a návazně ji potvrdil svou výpovědí i pan Nevřala. Nad předzahrádkou došlo pouze k výměně názorů, z mé strany pak rozhodně nikoli ve formě jakkoli překračující společenské normy. Dále je nutno uvést, že pan Nevřala byl dne 12.5.2016 ze strany úřadu MČP8 za přítomnosti svědků ústně upozorněn, že pozemek, na kterém vznikl nový záhon, je ve vlastnictví MHMP svěřené do správy MČP8 a v případě, že obyvatelé chtějí předmětný pozemek užívat, je nutné si vyjednat smluvní vztah mezi SVJ a MČP8 s ohledem na vedení inženýrských sítí. Tato informace byla obsahem mého ústního stanoviska vyjádřeného v diskusi, pan Nevřala byl o této informaci zpraven předem a navíc je nadále v nynějších dnech ze strany úřadu vyvěšována na bytové domy k zajištění legalizace předzahrádek. Z hlediska osobního mě velmi poškozuje jednostranný popis celé události, jakož i fakt, že jakákoli projednávání na půdě úřadu proběhlo bez mé účasti a tedy bez možnosti na uvedené nepravdivé věci okamžitě reagovat. Dále se již k celé záležitosti nebudu žádným způsobem vyjadřovat a považuji ji za uzavřenou." Kontakt: Marcela Železná Referentka OŽPSP Praha 8 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.