Úsvit k debatám s Vitáskovou

Datum: 10.06.2016
Praha 10. června (PROTEXT) - Předsedkyně ERÚ je účelově kriminalizovaná a její neúčast na debatě Úsvitu v Moravskoslezském kraji je dle našeho názoru výsledkem jejího trvalého zastrašování. Úsvit opakovaně ve Sněmovně pořádal s paní Vitáskovou semináře k tématu...
Praha 10. června (PROTEXT) - Předsedkyně ERÚ je účelově kriminalizovaná a její neúčast na debatě Úsvitu v Moravskoslezském kraji je dle našeho názoru výsledkem jejího trvalého zastrašování. Úsvit opakovaně ve Sněmovně pořádal s paní Vitáskovou semináře k tématu vlivu lobbistických skupin na českou energetiku, díky kterým máme například příliš štědrou podporu pro obnovitelné zdroje. Poslanci Úsvitu zabránili při schvalování novely energetického zákona řadě negativních dopadů na konečného spotřebitele právě díky úzké komunikaci s předsedkyní Vitáskovou. Poslankyni Havlové paní předsedkyně Vitásková k tématu energetiky debatu potvrdila. Mediální zkratka, že Vitáskova na našich debatách bude hovořit k emigraci, je účelová. Z tohoto důvodu 14. 6. proběhne debata poslance Lanka a jeho hosta paní Vitáskové pouze k tématu energetiky a debata k migraci bude posunuta od 19.00. Náhradní termín debaty poslankyně Havlové s předsedkyní Vitáskovou proběhnou v Moravskoslezském kraji v druhé polovině července. Po dnešní telefonické konzultaci s paní Vitáskovou jsme se dohodli, že věc dále nebudeme komentovat. Kontakt: Jan Zilvar, tiskový mluvčí Úsvit - Národní Koalice Sněmovní 1 118 26 Praha 1 tel.: 725 044 980 e-mail: info@usvitnarodnikoalice.cz http://www.usvitnarodnikoalice.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.