Obranný sprej z kajenského pepře ochrání váš život

Datum: 07.06.2016
Brno 7. června (PROTEXT) - V ulicích dnes není bezpečno. Dávejte na sebe pozor a buďte připraveni na nejhorší. V případě napadení vás ochrání OC spreje. Obsahují látku z nejsilnějších feferonek, a tak působí i na osoby pod vlivem alkoholu a těžkých drog se sníženým prahem...
Brno 7. června (PROTEXT) - V ulicích dnes není bezpečno. Dávejte na sebe pozor a buďte připraveni na nejhorší. V případě napadení vás ochrání OC spreje. Obsahují látku z nejsilnějších feferonek, a tak působí i na osoby pod vlivem alkoholu a těžkých drog se sníženým prahem bolesti. Obranné spreje Equalizer2, Kfog2 a Stoper2 si můžete pořídit na www.obrannespreje.cz a v maloobchodních prodejnách po celé republice. Chrání ženy už více než 22 let. Seženete je v různých velikostech. Ty nejmenší se vám vejdou i do plesové kabelky, malé ledvinky nebo kapsy u kalhot. - Sprej Equalizer2 obsahuje pepřovou směs, která zasáhne jakéhokoli útočníka, aniž by vánek ovlivnil směr proudu. Má dosah až 3,5 metru. - Mohutný proud spreje Kfog2 nepotřebuje přesné míření. Je citlivější na povětrnostní podmínky, avšak velmi vhodný k obraně proti více útočníkům. - Stoper2 vyvíjí mohutný proud pěny, která není citlivá na vítr. Pěna stéká útočníkovi po obličeji. Do očí, nosu i úst se mu tak dostává velké množství účinné látky. Feferonky pro vaše bezpečí Všechny spreje jsou naplněny látkou OC (paprikovou pryskyřicí) která je účinnější než jiné slzné látky. Kapsaicin z nejpálivější části feferonek o síle 2 miliony Scovillových jednotek zastaví každého útočníka. Tato látka způsobuje: - dočasné oslepnutí - dušnost - dráždivý kašel - silné pálení pokožky "Často od žen slyším, jak jim naše spreje pomáhají a cítí se díky nim v bezpečí. Je hrozné, že jsou obranné prostředky vůbec potřeba, ale není nad to být vždy připraven," říká Marcel Šedivý z ObranneSpreje.cz. Buďte i vy připravena. Až příště vyrazíte z domu, přihoďte si do kabelky obranný sprej a nenechte nic náhodě. O společnosti: Od roku 1994 dovážíme na český trh obranné spreje. Dodáváme do maloobchodní sítě i koncovým zákazníkům. V roce 1995 jsme uvedli na trh revoluční novinku - pěnový pepřový obranný sprej STOPER, který byl 1. pěnovým sprejem na českém trhu. Marcel Šedivý s.r.o. Čelakovského 813 684 01 Slavkov u Brna Tel.: +420 544 221 507 E-mail: info@obrannespreje.cz www.obrannespreje.cz http://www.facebook.com/266598300396145/ Kontakt pro média: Kristýna Kupská PR & Marketing tel.: +420 731 450 555 e-mail: kristyna@kupska.cz www.kupska.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.